Trots att oberoende läkare och forskare världen över fördömer injektionen av de experimentella covid-19-vaccinen hos barn planerar Örebro kommun att fortsätta med sitt massvaccineringsprogram. ”Vaccinväktare” ska inrättas vid flertalet skolor runt om i regionen för att massvaccinering av barn ska kunna fortsätta även om motstånd från föräldrar finns, vilka har framfört sin oro till flera rektorer i regionen. ”– Framför allt handlar det om att skapa lugn och ro för våra medarbetare och elever”, säger Katarina Arkehag, grundskolechef i Örebro kommun, enligt radiorapporter.

Runt om i världen börjar publicitet dyka upp på bussar och vid busshållplatser att barn också har hjärtinfarkt och stroke, och FDAs vaccinrådgivande panelmedlem Dr. Eric Rubin säger:

Sverige kan stå på randen till en hälsokatastrof utan prejudikat vid en tidpunkt när fall av myokardit hjärtmuskelinflammation och perikardit hjärtsäcksinflammation hos unga människor har börjat explodera runt om i världen.

Svenska coronakommissionen kritiserar regeringen
I Sverige har den statligt sponsrade coronakommissionens utredning kommit fram till att regeringens svar på pandemin beskrevs som ”undermålig”, särskilt när det gäller tillgänglighet och distribution av personlig skyddsutrustning. Som svar på rapporten förklarade Socialstyrelsens nya generaldirektör Olivia Wigzell att problemet berodde på decentraliseringen av hälso- och sjukvårdssystemet och att lösningen är att ge staten mer makt. Detta, förklarade hon, skulle möjliggöra skapandet av en organisation som bara kan ”skalas upp” i nästa potentiellt långvariga/utdragna hälsokris. Coronakommissionens resultat visar att Socialstyrelsen saknade kompetens för att säkerställa tillgång till utrustning och annat sjukvårdsmaterial, även om det är för tidigt att dra slutsatser enligt avgående generaldirektören Johan Carlson.

Federala Kanadensiska polisen slår ett slag för demokratin
Polisen i Kanada opponerar sig mot att sättas in och användas som vapen när medborgarna motsätter sig det federala vaccinmandatet, motiverat av covid-19. I ett detaljerat öppet brev till kommissarien för Royal Canadian Mounted Police (RCMP), Brenda Lucki, förklarar tjänstemän från den nationella styrkan sin oro över att den kanadensiska regeringens handlingar bryter både mot konstitutionen och stadgan om rättigheter och friheter. Brevet finns publicerat på www.mounties4freedom.com.

Citat från skrivelsens öppnande: ”Vi lämnar respektfullt in detta öppna brev för att uttrycka vår uppriktiga oro och bestämda ställning mot de medicinska tvångsåtgärder som utövas mot kanadensarna och mot den otillbörliga diskriminering som upplevs av dem som utövar sin lagliga rätt till kroppslig autonomi.”

Trots medias blackout på brevet, fortsätter kanadensarna att kämpa mot Justin Trudeaus totalitära regim. Brevet kan möjliggöra att kanadensarna blir de första i världen att dra nytta av ett öppet polisstöd för mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen.

Medicinska akutfall – Unga idrottare kollapsar och dör
Professionella idrottare världen över kollapsar och/eller dör av hjärtattacker i offentliga medicinska akutfall. Trenden som förbluffar experterna innefattar över 75 fall av unga idrottare som under de senaste fem månaderna drabbats av plötsliga hjärtskador eller död. Ett av de senaste offren inkluderar Boris Sadecky, en 24-årig hockeyspelare för Bratislava Capitals, som den 29 oktober under en match i Österrike plötsligt kollapsade och dog. Tre dagar senare, den 1 november fick den Isländske mittfältaren Emil Pálsson återupplivas efter att ha drabbats av hjärtstillestånd i 12:e minuten under en fotbollsmatch i Norge. Under samma dag dog Logan Luker på planen vid 17 års ålder i den Walesiska rugby league, han var kapten för Penygraig RFC ungdom. Då en majoritet av professionella idrottslag och skolor ger covid-19-injektioner, varav några kända för att orsaka myokardit och andra hjärtproblem, finns en sannolikhet att dessa akutfall kan vara kopplade till den experimentella covid-injektionen, något som  fortfarande är oklart eftersom det inte finns några kända oberoende undersökningar som utförs.

Australien motsätter sig diktatorisk lag i Victoria
Internationell media-blackout om Australien fortsätter medan polisen trappar upp användandet av våld och politiker använder allt mer drakoniska åtgärder för att motverka den växande oppositionen till det covid-medicinska tyranniet. Detta inkluderar beslagtagande av bankkonton och hem för de som inte vill kompromissa sin hälsosuveränitet inför tvångsförsök till massvaccination. Melbourne har precis upplevt sin största protest hittills där tiotusentals människor marscherade till parlamentet i delstaten Victoria. Marschen riktade sig mot det nya folkhälso- och välbefinnande ändringsförslag, Bill 2021, som tagits fram av delstatsledaren Daniel Andrews. Förslaget förväntas att passera med stöd av partiet Labor och några av de oberoende partierna.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Vaccinväktare vid flertalet skolor i Örebro

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här