Sveriges till 15 största stad har mycket att erbjuda besökaren. Borås kan beskrivas som en bortglömd pärla i närheten av storebrodern Göteborg som av naturliga skäl drar fler turister.

Däremot finns det många anledningar till att besöka Borås. En av dessa är den ökända fotostudion 609 som har en extremt bra fotograf i Borås.

Oavsett om du vill fota produktbilder, bygga kulisser, bröllopsbilder, behöver en dagsljusstudio i kombination en med professionell fotograf i Borås finner ni det på 609.

H2 Att tänka på vid val av bröllopsfotograf

När det kommer till valet av bröllopsfotograf, finns det några frågor du bör ställa dig.

  1. Det viktigaste då är att välja efter hur ni känner inför bilderna ni ser, tycker ni om stilen på bilderna? Gillar ni ljusa romantiska bilder eller bilder som är mer åt det mörka hållet? Bildstilen, det vill säga hur fotografen fotograferar samt redigerar sina bilder är det viktigaste att titta på.

H3 Hur lång tid innan bör du boka fotografen?

  1. Många fotografer blir bokade upp till ett år eller mer i förväg så vill ni vara helt säkra på att få den fotograf ni siktat in er på, vars bilder ni älskar och kan se er själva i, så hör av er i god tid för att säkerställa att ert datum fortfarande finns ledigt. Ju tidigare desto bättre. Många fotografer ses gärna då på en fika för att på så sätt även känna av att personkemin fungerar, samt att man får tillfälle att lära känna varandra. Det är ju viktigt att ni känner att ni kan slappna av med er fotograf, eftersom denna kommer tillbringa många timmar tillsammans med er på en av era viktigaste dagar i livet.

H3 Professionell fotograf eller en vän?

Många kan bli överraskad över priset för en bröllopsfotograf. Men viktigt att veta är att det finns fotografer, sen så finns det fotografer.

Du kan anlita en billig fotograf eller använda en kompis med en systemkamera.

Men med en fotograf som kan sitt, kommer att kolla på detaljer som väder, olika ljusförhållanden, riktning, poser, vad som inte får missas och så vidare. Kunskapen i dessa detaljer är det som gör bilderna helt enkelt.

Och ska ni gifta er i Borås rekommenderar vi 609.