Om du har köpt posters och vill få upp dem på väggen så har du lite olika sätt att göra det på. Du kan fästa dina posters på olika sätt eller rama in dem.

I den här artikeln ska vi gå igenom våra bästa tips för dig som ska fylla ditt hem med posters.

  1. Självhäftande powerstrips för dina posters

Vårt första tips är självhäftande powerstrips för att fästa upp posters på väggen. Dem klibbiga remsor gör att du kan fästa dina posters på väggen, dörren, garderoben med mera. De lämnar dessutom inga fläckar eller rester, så du behöver inte oroa dig över att förstöra väggen. Remsorna är kraftfulla och klarar av att ha upp till 1 kilo på sig.

  1. Vägghängare i plast till dina posters

Det finns även smarta vägghängare i plast att använda för att hänga upp posters med. Då är det som en skena upptill och en skena nertill som gör att din poster hänger platt och kan hängas upp på väggen på ett enkelt sätt.

  1. Ramar i plexiglas runt dina posters

Du kan köpa ramar med plexiglas för dina posters. Då är det ofta en metallram med en tunn plexiglasskiva som skyddar postern på bra sätt. Det blir då som en form av tavla, som är mycket hållbar och enkel att hänga upp.

  1. Helt vanliga ramar

Det finns även vanliga ramar du kan köpa till dina posters, så att de ser ut som en tavla. Det finns ramar i en mängd olika material och färger du kan välja mellan. Sedan finns det även ramar med glas om du föredrar det.

Oavsett metod för att hänga din posters

Oavsett hur du väljer att hänga dina posters på kan du vara säker på att resultatet kommer bli tillfredsställande genom att använda våra tips. Vidare kan vi även rekommendera att använda sig av de olika posters företagens inspirations flikar. Där kan du få inspiration kring hur andra har valt att hänga upp eller välja sina posters.

Det är viktigt att inte stirra sig blind på hur andra har gjort fullständigt då det är viktigt att de posters du väljer kommer passa in i ditt hem med din inredning.