Under de senaste tio dagarna har en frihetskonvoj bestående av tusentals kanadensiska lastbilschaufförer från landets alla hörn anlänt i huvudstaden Ottawa, som de nu ockuperar. De har galvaniserat det kanadensiska folket som aldrig förr. Trots den iskalla vintern har hundratusentals människor köat på vägarna för att heja på och stödja frihetskonvojen. Landet har aldrig tidigare sett ett sådant motstånd under sin historia. Den kanadensiske premiärministern Justin Trudeau, som gömmer sig, avfärdar frihetskonvojen som en ”fragmentarisk minoritet”. Statliga medier fördömer de modiga och fredliga demonstranterna som ”vita överhögheter” och ”rasister” Vad vill denna ”fragmentariska minoritet”? De vill ha ett slut på de tyranniska covid-mandaten och restriktionerna som har skadat miljontals kanadensares liv. De ville att de grundläggande friheterna skulle återupprättas och skyddas.

Covid-vaccin ett misslyckande när viruset härjar i Sverige
Enligt officiella uppgifter har landet sett i genomsnitt mellan 25 000 och 40 000 nya infektioner varje dag under de senaste två veckorna, trots att 73 procent av svenskarna tagit sin tredje dos av det experimentella covid-vaccinet. Det är överlägset det högsta antalet infektioner under pandemins två år. Även om de flesta fall inte kräver sjukhusvistelse, stöder dessa extraordinära siffror de påståenden som kommer från ledande amerikanska forskare; att ”vaccinet” är ett misslyckande eftersom det inte stoppar spridningen av viruset. Sveriges regering har förlängt de sociala restriktionerna, men hoppas kunna slopa dem från den 9 februari. Ett intressant faktum är att antalet IVA-sängar har minskat under pandemin. Före pandemin fanns det 524 vårdplatser på de 83 intensivvårdsavdelningar. I oktober 2021 hade antalet sjunkit till 498 på vardagarna och 452 på helgerna.

Barn under elva år slipper vaccin
Sverige kommer inte att rekommendera covid-vaccin för barn i åldern 5-11 år. Hälso- och sjukvårdsverket säger att fördelarna inte överväger riskerna.

  • Med låg risk för allvarliga sjukdomar för barn ser vi ingen tydlig fördel med att vaccinera dem, sa Hälso- och sjukvårdsverkets tjänsteman Britta Björkholm på en presskonferens förra veckan.

Hon tillade att vaccination av barn mellan fem och elva år inte påverkar smittspridningen. Folkhälsomyndigheten rekommenderar dock fortfarande att barn mellan 12 och 15 år vaccineras mot covid-19. Enligt officiella uppgifter har de experimentella covid-vaccinerna dödat minst 60 000 människor i USA och Europa, men vissa experter säger att dödssiffran kan vara så hög som 200 000. Miljontals fler har skadats. Vaccintillverkare, som Pfizer och Moderna, förnekar allt ansvar och vägrar att erbjuda ersättning.

Forskare finansierade av Bill Gates ser enbart pandemier i framtiden
Topptjänstemän inom hälsoorganisationer, som får stöd från Big Pharma-investeraren och vaccinextremisten Bill Gates, har promotat den pseudovetenskapliga teorin att en ny pandemi snart kommer att inträffa. I mitten av januari under World Economic Forum talade Bill Gates vän och allierade Anthony Fauci om att ”nya varianter dyker upp”. I samma möte var Annelies Wilder-Smith från (Bill Gates-finansierade) London School of Hygiene and Tropical Medicine säker på att en annan variant skulle dyka upp: ”Omicron kommer inte att vara den sista och det finns stor sannolikhet för en annan variant”. Richard Hatchett, chef för (Bill Gates-finansierade) Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), sa också att Covid kommer att stanna kvar hos oss och behålla sin oförutsägbara kapacitet att bli en ”pandemi när som helst”. Oberoende forskare avfärdar dock dessa påståenden som nonsens.

President Biden vill ha mer censur för att ”skydda” amerikaner
Vita huset fördömde landets mest populära podcast, the Joe Rogan Experience, och krävde att den skulle censureras. Joe Rogan är en sympatisör av yttrandefrihet och vetenskap; Nyligen har han bjudit in ledande oberoende forskare och läkare som inte håller med regeringens planer att injicera alla amerikanare med det experimentella covid-vaccinet som har dödat över 60 000 människor och skadat miljontals fler. Big Pharma och vaccinextremister har upprörts över Rogans försvar av fritt tänkande. De kräver att han censureras och de har pressat medieföretaget Spotify, som är värd för Rogan-showen. De blev särskilt förargade över ett avsnitt när Rogan intervjuade Dr. Robert Malone, en av skaparna av mRNA-tekniken. Vita huset sa att man vill att Big Tech-företag gör ”mer” för att undertrycka ”felaktig information”.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Frihetsvarianten krossar Kanadas regim

1 KOMMENTAR

  1. Det blir ingen ändring i samället så länge som ni:
    Lägger era filmer på YouTube
    Använder gofundme
    Tar Swish före Bitcoin

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här