Ukraina är inte vad folk tror det är. Landet har mörka sidor som måste uppmärksammas nu när Sverige ger stöd till landet. Vapenleveranser är stort misstag. I värsta fall kan det äventyra vår säkerhet om Ryssland uppfattar det som en krigshandling.

Ryssland är inte en fullvärdig demokrati även om det inte så illa som vi tror. Väst speciellt USA är inte heller demokratiskt. Att Biden vann genom valfusk är uppenbart. Han är därmed en illegitim president.

Korruption är utbredd i Ryssland men av allt att döma gäller inte det Putin. Det cirkulerar sådana påstående dock utan konkreta bevis. Tvärtom. Han har gått hårt åt oligarker som roffat åt sig av tillgångar som inte gynnat landets utveckling.

Dessa mindre smickrande sidor av Ryssland uppmärksammas flitigt i väst. Samtidigt blundar man för detsamma i Ukraina, korruption och bristen på demokrati där man stängt ner TV-stationer och fängslat oppositionsledare.

Värst av allt, man blundar för nazismen och extrema nationalister som sedan statskuppen 2014 återkommande beskjutit civilbefolkningen i östra Ukraina när de förklarade sig självständiga. De är en integrerad del av Ukraina. I vilken omfattning är svårt att säga men tycks vara ganska omfattande när det gäller militären.

Man är tyst om ukrainska biolabb i samarbete med USA som Ryssland varnat för under flera år. Oroande eftersom vi vet att SARS-CoV-2 kom från ett labb delvis med stöd från instanser i USA. Om det är samma krafter bakom dessa labb som den med all tydlighet medvetna ”pandemin” kan det vara en stor fara för mänskligheten.

Och inte minst, man gör allt för att dölja det genomkorrupta monetära skuldsystemet som står på ruinens brant, djupa statsmaktens hand över våra liv, sanningen om 11 september och stödet till terrorismen, ISIS, krigen med miljoner döda och flyktingströmmar som vi fått hantera, den bakomliggande agendan med covid-19, vaccinpass, digitalt ID, The Great Reset och en nytt monetärt system som kommer innebära slutet för demokratin.

Krig är avskyvärt och kanske begår Ryssland ett grovt misstag, brott som invaderar Ukraina. Kanske Putin är en diktator och ren ondska. Men respektera Ukrainas och Rysslands gemensamma historia. Ignorera inte den extrema nationalismen i Ukraina.

Ta del av informationen nedan. Det är inte rysk propaganda utan fakta. Att nazismen fortfarande existerar i sådan omfattning och organisation år 2022 är ytterst obehagligt. Dessa krafter måste stoppas innan det går för långt. De bör varken få pengar eller vapen. Därmed inte sagt att man behöver ta ställning för eller släppa på garden mot Ryssland.

Originaltext: palbergstrom.com, Ge inte vapen till en genomkorrupt, nazivänlig och icke-demokratisk regim som attackerar civila

Ukraine – Masks of the Revolution

Ukraine on Fire Documentary Oliver Stone

Ukraine | Still Dont Believe Nazis are in Ukraine?

Understanding the Ukrainian Nazi Issue

Blowback: How US-funded fascists in Ukraine mentor American white supremacists

The US is Arming and Assisting Neo-Nazis in Ukraine, While Congress Debates Prohibition

Facebook Allows Praise of Neo-Nazi Ukrainian Battalion If It Fights Russian Invasion

The United States Is Reaping What It Sowed in Ukraine

The Other Side in Ukraine

Greek in Mariupol: “The fascist Ukrainians would kill me, they dont let us leave the city” (VIDEO)

Biological Threat Reduction Program

Vladimir Putin’s Adviser Says U.S. Is Developing Biological Weapons Near Russia

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här