I vad som får betraktas som lite av ett genombrott väljer SVT att första gången lyfta fram möjligheten att USA ligger bakom IS, något många på goda grunder har hävdat under lång tid. Man återger en nyhet från Reuters där Turkiets president Recep Tayyip Erdogan under en presskonferens hävdar sig ha bevis för att USA stödjer flera terrororganisationer däribland IS.

Erdogan anklagar USA-styrkor för att stödja IS

palbergstrom.com

6 KOMMENTARER

 1. SVT..håjaja! Att USA och Israel tillsammans med Saudi är huvudsponsorer till IS har varit allom känt i alternativa media och vanliga MSM i åratal. Däremot har MSM inte gjort så stor sak av att rapportera om det eftersom det gynnat deras ägare att Assad måste bort.

 2. Det är Erdogan som säger det om USA och SVT har citerat honom. Detta har hänt flera gånger så detta är bara ett av alla gånger det har hänt.

  Vaken.se har svårt att skilja på förmedlaren och källan.

   • Erdogan sa, SVT citerar. Detta har SVT gjort flera gånger alltså citerat Erdogan. Det innebär INTE att SVT delar hans åsikter.

    Om det var så svårt att förstå att du tror att jag trollar så hoppas jag att det ska var klarare nu annars är jag beredd att gör fler försök.

    Det är otroligt att de majoriteten av Sveriges befolkning förstår de missar folk på vaken.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här