Giftig Himmel – dokumentärteater i Malmö

geoengineering svaveldioxid

I det här hörspelet får vi ta del av olika röster från b.l a klimatforskare, whistleblowers och privatpersoner. Följ med oss på en djupdykning ner i kaninhålet och kanske kommer du att se verkligheten på ett helt annat sätt efteråt.

Föreställningar går 13:e,15:e och 17:e september.

Läs mer här

9 KOMMENTARER

 1. Hur är det möjligt, att så många människor inte tror sina ögon? En sjuk himmel med hundratals spår av kemikalier, som inte försvinner, utan som breder ut sig och bildar ett dis som ligger kvar i flera timmar? De intalar sig troligen att det är vanlig flygtrafik som pågår, eftersom det vore fruktansvärt om det var något annat.

  Sluta bedöva dina sinnen med medicin, du är inte sjuk! Öppna dina ögon och acceptera vad du ser, att mycket störda individer styr vår värld. Vi behöver tala mer öppet om dessa saker för att åstadkomma en förändring!

  • Vad är de för kemikalier för de ska bli intressant om någon kan få till det då de finns två analyser av chemtrials på webben och ingen av dem har samma ämnen i deras analys. Det fanns också en komiskt påhittad analys som saknade allt vettigt i listan som t.ex. 5 virus men den är borttagen från webben även om en del trodde på dess tokigheter.

 2. Hur kan man vara så dum att man tror att på chemtrails. Det är ett idiotiskt sätt att sprida kemikalier på hög höjd.

  Prova att gå upp i något högt. Släppa ut lite mjöl och försöka pricka något den med mjölet får ni se hur svårt det är.

  En satellit följde den en kondensstrimma (chemtrails för idioter) bakom ett flygplan när de bildades över halva USA och de flög över hela östra delen av USA och ut över Stilla havet där de upplöstes.

  Så den du ser över Malmö kan upplösas lång inne i Ryssland.

  Chemstrails = noll i kunskaper om det mesta, allt ifrån logik till meterologi.

  Ni som tror på chemtrails får gärna förklara det vettiga i det. Det vettiga att göra det på 10000-12000 meterns höjd. 10-12 km höjd. Mer än Mount Everest höjd.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here