Förenta Nationerna, Bill och Melinda Gates Foundation samt partners till Rockefeller Foundation lanserar en kampanj för att påskynda utrullningen av digitala ID:n, digitala betalningar och delning av data i 50 länder under paraplyet för digital offentlig infrastruktur (DPI).

Förenta Nationernas utvecklingsprogram (UNDP) har meddelat planer på att införa digitala ID:n globalt till år 2030, och de kommer att vara obligatoriska för personer som önskar delta i samhället.

Drivkraften för Digital Offentlig Infrastruktur (DPI), som inkluderar digitala ID:n, vaccinpass och centralbankers digitala valutor (CBDC), förespråkas av det globalistiska World Economic Forum (WEF) och stöds av Bill Gates tillsammans med FN och Europeiska Unionen (EU).

I Kenya driver Bill och Melinda Gates Foundation ytterligare in i sfären av digital identifiering genom landets kontroversiella digitala ID-initiativ kallat Maisha Namba.

Stiftelsen förväntas samarbeta med väsentliga teknikmoguler och specialister för att säkerställa projektets framgång samtidigt som den avtäcker stöd för liknande initiativ världen över. Designad som en unik identifierare, kommer Maisha Namba att tilldelas varje kenyansk medborgare, vilket effektivt blir deras officiella digitala ID, associerat med ett speciellt utformat Maisha-kort.

Månader av förberedelser och en budget på ungefär 6,8 miljoner dollar hade avsatts för lanseringen av denna biometri-stödda digitala ID-mekanism.

Förespråkare är bestämda på att DPI är nödvändigt för deltagande på marknader och i samhället – precis som vi såg med vaccinpass – men på en mycket bredare skala och, om det blir framgångsrikt, kommer DPI att ge regeringar och företag makten att implementera system för social kredit som kan bestämma var och hur du kan resa, vad du får konsumera, och hur du kommer att kunna genomföra transaktioner med dina programmerbara pengar,” sade Tim Hinchliffe, redaktör för The Sociable.

”Tänk individuella koldioxidfotspårsräknare, Ultra Low Emission Zones (ULEZ) och CBDC programmerade för att begränsa ’mindre önskvärda’ köp – allt detta drivs framåt av förespråkare för den Stora Återställningen.”

Globalister använder barn för att driva sin agenda
DPI:er säljs som en mekanism för finansiell inkludering, bekvämlighet, förbättrad sjukvård och grön framsteg. Men det är en allomfattande fras som appliceras på ett överhängande teknokratiskt styrningssystem som drivs av tre grundläggande komponenter: digitalt ID, digitala betalningar och omfattande datadelning.

WEF publicerade en serie artiklar i september som i huvudsak drev på för DPI-genomförande.

Enligt WEF markerar 2023 halvvägs till att uppnå Förenta Nationernas hållbarhetsmål (SDG). ”Detta är en möjlighet att ’utvärdera och kalibrera om’ ansträngningarna för att förverkliga rättigheterna för vartenda barn, överallt,” noterade de.

Men baserat på en ny rapport från UNICEF är två tredjedelar av barnrelaterade indikatorer inte på väg att möta sina mål. Data visar att 600 miljoner barn och ungdomar inte förvärvar grundläggande läs- och matematikkunskaper och 11 miljoner 10-åringar saknar grundläggande färdigheter.

För WEF är den digitala offentliga infrastrukturen lösningen på dessa problem eftersom den har identifierats som en ”nyckelövergång som krävs för att påskynda SDG-åtgärder och resultat för barn till 2030.”

Att skydda ”barns rättigheter eller säkerhet” har tidigare använts som en taktik av de icke valda globalisterna, samtidigt som de främjar ett teknokratiskt system som kommer att ta bort rättigheterna för alla individer, inklusive barn. De använder den taktiken igen.

Läs mer på naturalnews.com, Globalistiska organisationer intensifierar sina ansträngningar för att göra digitala ID:n obligatoriska för människor att delta i samhället till 2030

1 KOMMENTAR

  1. Du är vaken!… Obligatoriskt ID för oss som önskar delta i detta samhälle skriver du.
    Det här återges i Bibelns uppenbarelsebok, kapitel 13. Du är spot on.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här