Statsminister Magdalena Andersson anslöt sig till omicronernas terrorkör där andra västerländska ledare angriper sina samhällen med nya medicinska krigsvapen. Detta förstör frihet och rättsstatsprincipen genom att framkalla en hypokondrisk terror som får människor att se varandra som farliga patogener ”Smittspridningen ökar snabbt och vi ser en ökad börda för sjukvården”, hävdade statsminister som ignorerade både siffrorna och de visselblåsare som visar att sjukhus fylls med patienter som redan fått experimentella covid-19 injektioner. Med en rad nya godtyckliga åtgärder som styr stora delar av det offentliga livet i Sverige har den svenska regeringen trappat upp ansträngningarna för att omdefiniera verkligheten med det ”nya normala” som drivits fram av världsekonomiskt forum (WEF). Det nya normala syftar till att reducera västerländska demokratier, som ex. Sverige, till slavliknande samhällen som drivs av oansvariga internationella megaföretag. Enligt WEF:s grundare Klaus Schwab gav covid-19 det perfekta tillfället att lansera denna återställning av västerländska samhällen genom att först införa medicinsk totalitarism och mikrochipning, följt av andra åtgärder för att permanent störa det normala livet och ersätta det med en där ”människor inte kommer att ha någonting, inte äga någonting och vara lyckliga.”

10 advokater som skrev i Expressen fördömde regeringens taktik om att tvinga medborgare ”. . som inte vill eller behöver vaccinera sig att slutligen kapitulera och offra sina grundlagsskyddade rättigheter”.

Sverige, senaste landet som går förlorat i covid-motsägelser
Sverige ansluter sig till listan över förlorade europeiska nationer vilket bevisar att covid-diktatet inte handlar om hälsa. För att få komma in i landet kräver nu Sverige att alla utländska resenärer uppvisar ett negativt PCR-test– oavsett om de har fått de experimentella injektionerna eller inte. Trots att det påstådda SARS COV-2-viruset inte har isolerats i något av alla de kända laboratorier som finns i världen kommer Sverige att kräva ett 48-timmars negativt PCR-test från alla utländska besökare från 12 år och uppåt. De undantagna för testning inkluderar diplomater och nödresenärer vilket visar den oförklarliga intelligensen det svårfångade viruset har. Gränspendlare som arbetar eller studerar i Sverige behöver bara visa test som inte är äldre än en vecka. För bara några månader sedan, i maj 2021, uppgav Folkhälsomyndighetens webbplats att PCR-teknik ”inte kan användas för att avgöra om någon är smittsam eller inte”, eftersom det inte kan skilja mellan virus som kan infektera celler och de som neutraliseras av immunsystemet. I november 2020 fastställde en portugisisk domstol att pcr-tester var otillförlitliga i upp till 97% av påstådda COVID-fall och beslutade att endast läkare kan diagnostisera sjukdom.

Framstående amerikansk läkare doktor varnar för medicinsk etik och propaganda
Alldeles nyligen dök Dr Peter McCullough upp i världens bästa podcast med Joe Rogan där han krossade COVID-agendan genom att varna doktorer för att deras svek mot bio-etiken med de experimentella injektionerna kommer att hemsöka dem. McCullogh är den mest publicerade i historien inom sitt huvudområde kardiologi, han är också en internist och epidemiolog med 51 publicerade, peer-reviewed artiklar om covid-19 och har vittnat inför olika officiella amerikanska kommittéer om pandemirespons. McCullough svarade på Rogans frågor om trycket för att vaccinera något som aldrig tidigare skådats – McCullough hade starka ord för de doktorer som ägnar sig åt tvång. ”De balanserar på en linje av bioetik och de kommer att hållas ansvariga”, varnade han. ”Som dr kan jag aldrig säga till någon att de ska ta COVID 19-vaccinet. Vi pressar, tvingar och hotar inte om repressalier för att delta i forskning. Det bryter mot Nürnbergkoden.” Den ledande covid-medicinska experten avslöjade också intressekonflikten hos American Centers for Disease Control och Food and Drug Administration som båda är intressenter i vaccinprogrammet, vilket chockade Rogan.

Hälsotyranni förvärras i flockimmuna Malta
Obligatorisk maskering har återinförts på de maltesiska öarna. Detta trots att över 90% av vuxna har fått de experimentella covid-19-injektionerna under en pågående kampanj med intensivt tvång från hälsomyndigheter och lokala medier. Hälsominister Chris Fearne, i maj förra året tillkännagav att Malta uppnått flockimmunitet, såg nöjd ut när han tillkännagav mandatet som berövar medborgare och invånare syre och frihet under jul säsongen. Motreaktionen mot mandatet har varit förvånansvärt intensivt i det annars så COVID-kompatibla landet. Sociala medier har översvämmats av ilska över brutna löften om att allt skulle återgå till det normala, vilket lokala civila grupper har varnat för aldrig kommer att ske om rättsstatsprincipen inte återvänder till ö-nationen. 95 medborgare utmanar de ändlösa COVID-åtgärderna i Maltas författningsdomstol, där de hävdar att de strider mot författningen samt bryter mot den Europeiska konventionen om mänskliga rättigheterna. Deras advokater förhörde nyligen hälsochefen Charmaine Gauci, som vittnade om att hon bara följde föreslagna protokoll från Världshälsoorganisationen och European Center for Disease Control.

Japan varnar för covid-injektioner, förespråkare för Nürnbergkod
I en skarp kontrast till nationer som står fast bakom COVID-agendan väljer japanska hälsomyndigheter medicinsk etik framför tvång. Varningsetiketter för potentiellt dödliga biverkningar som hjärtmuskelinflammation kommer att läggas till på de covid-experimentella injektionerna, enligt hälsoministeriet. Även negativa effekter kommer att dokumenteras korrekt. Förutom att belysa riskerna med mRNA-injektionerna, vilka innehåller ingredienser som tidigare aldrig använts hos människor, förbinder sig Japan till principerna i Nürnbergkoden, som skyddar alla människor från olagliga medicinska experiment och tvång. Denna nya riktning kommer sannolikt att isolera Japan från nationer som Australien, Nya Zeeland, Storbritannien, liksom en majoritet av västeuropeiska stater som använder COVID för att decimera mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen. Men det skulle inte vara första gången som den asiatiska nationen agerade i sina medborgares intresse.

I februari förra året framträdde Dr. Haruo Ozaki, ordförande för Tokyo Metropolitan Medical Association på nationell TV och uppmanade läkare att använda Ivermektin på grund av siffror som visar dess framgång i afrikanska nationer.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Hälsomyndigheter angriper verkligheten i Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här