I Sverige har vi bokstavligen en strålande tillvaro. Mona Nilsson är en av de i Sverige som kan mest om det som tystas ner angående strålning, och har vigt sitt liv åt att föra fram den information som staten och industrin så konsekvent försöker undanhålla befolkningen.

Mona Nilsson är journalist och författare och har länge bevakat frågan om hälsorisker med trådlös teknik och mobilstrålning. Hennes bok “Spelet om 3G – fakta och desinformation i det trådlösa samhället” gavs ut 2005 och boken “Mobiltelefonins hälsorisker – fakta om vår tids största miljö- och hälsoskandal” gavs ut 2010. Två otroligt intressanta böcker!

Varför är det i samhällsdebatten och från officiellt håll så tyst kring strålning? Vad är det som vi inte får veta? I vårt samhälle är det dock allt fler som får hälsoproblem med den nya tekniken – men hur yttrar det egentligen sig? Vilka är hälsoriskerna? Vad ska man se upp med? Vad ska du göra för att skydda dig och dina barn? Dessa och andra frågor får du svar på av Mona Nilsson som år 2012 grundade Strålskyddsstiftelsen som publicerar den information som vanlig media inte gör.

Var:  ABF-huset, Södergatan 65, Helsingborg   Tid:  kl 14.00, 4:e september

Kostnad: Entrépris: 100 kr eller via Swish: 123 233 91 66

Early bird t.o.m 15 aug: 50 kr vid förinbetalning till NHF Swedens bankgiro: 445-6182 alternativt via Swish: 123 233 91 66

Obs! Kopia på din förinbetalning är din entrébiljett, så tag med den!

Arrangör: NHF Sweden (National Health Federation Sweden) www.thenhf.se

Anmälan: Sker till Sara Boo info@friskatag.net /tel 042-504 54

thenhf.se

1 KOMMENTAR

  1. Det finns fler mobiltelefoner än människor på jorden och då skulle eventuella strålskador visa sig i 1000-tals om de var verkliga men vi ser ingen sådant.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här