Den som tror att någon annan än USA:s president Joe Biden ligger bakom bombningen av Nord Stream kanske har fått i sig något konstigt genom dricksvattnet.

Det säger nu Seymour Hersh, som i början av februari avslöjade att USA ihop med Norge sprängde gasledningarna som kunde förse Europa med mycket billig energi i ändlösa mängder.

Joe Biden och hans administration hade själva kunnat undersöka sprängningen. USA har extremt bra möjligheter att utreda sådana här händelser.

– Men han har inte gjort någon rapport, säger Hersh. – För han vet ju svaret. Jag vet inte vad som finns i vattnet i den här stan. Men han gjorde det. Han gjorde det, jag säger er, han gjorde det. Och det är inte en chansning jag gör. Jag har jobbat på detta länge. Han gjorde det.

Administrationen kommer dock inte erkänna detta, utan vänta ut tiden och vägra svara ja.

Enligt Hersh genomfördes bombningen av två dykare som hade tillgång till tryckkammare. I sådana här operationer blandar man in så absolut få människor som möjligt, påpekar han.

Nord Stream Salon | Sy Hersh

Läs mer på swebbtv.se, Hersh försäkrar att USA bombade Nord Stream: ”Han gjorde det, jag chansar inte”

1 KOMMENTAR

  1. Sverige var införstådda med vad som skulle ske. Dom har fingrarna i varenda syltburk jorden runt. Hyckleriets utpost på klotet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här