Det är välkänt att Hillary Clinton gav sitt stöd för regimskiften i Irak, Syrien och Libyen, men vad som ofta glöms bort är att hon även låg bakom strategin och kuppen i Honduras 2009, vilket tvingade den demokratiskt valde presidenten Manuel Zelaya att fly landet, säger Mehdi Hasan på Reality Check, Al Jazeera.

Enligt Al Jazeera försökte även Clinton att sopa undan spåren genom att hon ändrade i sin egen biografi, från en utgåva till en annan. Clinton ska ha förnekat att det var en kupp och istället försökt förpacka regimskiftet genom att hävda att USA räddade landet från en odemokratisk ledare och på så vis återinförde ordning, men Honduras ledning eller folk hade aldrig något intresse av att bli ”managed” av USA.

Läs mer på newsvoice.seHillary Clinton uppviglar till regimskiften världen runt

2 KOMMENTARER

  1. Vilken genomvidrig människa hon är. Inga skrupler, inget samvete, ingen moral, ingen självrannsakan – bara ren ondska rakt igenom! Skall bli kul att se vad feministerna kommer säga när hon sprängt bort halva jordklotet

  2. Psykologer varnar för att välja Donald Trump till president. Undrar hur det tas emot här på vaken.se för det om psykologer finns ju omnämnt här på vaken.se.

    Sedan deltar vaken.se i Donald Trumps kampanj mot Hillary Clinton så ska vi anse att vaken.se är republikanskt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här