USA:s medborgare förbereder sig för valet den 8:e november. Åsikter om de valbara kandidaterna, finns det lika många, som det finns människor. Denna video skildrar en kreativ variant på att demonstrera sitt missnöje gentemot demokraternas kandidat i årets val. ”Hillary for Prison 2016” är den slogan som är vald och planen verkar vara att köra denna i många av USA:s större städer.

infowars.com

2 KOMMENTARER

  1. Infowars är ju bara kontrollerad opposition annars skulle dom och trump aldrig ens få synas i mainstream media kanalerna som dom nu faktiskt har gjort! Trump och den kontrollerade oppositionen kommer få hela skulden för de kommande kaoset som kommer de är planen med att dom nu får synas i fulmedia och att måla ut dom dom snackar om bankerna som galningar! Och fårskallarna som sover kommer köpa de hela med hull och hår!

  2. Om Hillary Clinton vinner valet så finns en person som har orsakat det, Donald Trump för maken till klantskalle får man leta efter att lägga ut hinder för sig själv. Comedy Centrals program Daily Report hade tänkt göra en skämt om Donald Trump under republikanernas konvent men de fick stryka det då Donald Trump själv hade orsakat ett större skämt genom sitt agerade.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här