Hitta Kreditkortet är en av TribuSoft AB jämförelsetjänster. Företagets affiliate avdelning arbetar inom tre huvudsakliga områden. Webbhotell, kreditkort och sms lån.

Hitta kreditkortet har till syfte att bli Sveriges största jämförelsetjänst för kreditkort, där även informerande innehåll kommer vara viktigt. Hitta Kreditkortet har endast funnits live sedan oktober 2020, men på oerhört kort tid börjat ranka extremt bra på sökord så som kreditkort, bästa kreditkortet, bästa kreditkortet 2021.

Alexander berättar att detta har de åstadkommit genom en bra on-page strategi. Där de genom en god sökordsanalys och tydlig struktur på webbplatsen lyckats precisera för Google vilket innehåll som är viktigt för webbplatsen.

Därefter har användare uppskattat webbplatsen vilket gör att Google vill fortsätta visa upp den i sökresultatet.

Utveckling för Hitta Kreditkortet

Hitta Kreditkortet är fortfarande en väldigt ung webbplats, i den mening att den inte har all funktionalitet som önskas av konsumenter som aktivt letar efter ett kreditkort att börja använda. TribuSoft planerar nämligen att bygga ut Hitta Kreditkortet med en enkel guide som hjälper dig som konsument att hitta det kreditkort som passar dina behov bäst.

Därefter ska konsumenterna ha möjlighet att jämföra kreditkort själva, genom att enkelt placera dem mot varandra för att se för och nackdelar.

Detta med en plats där andra kreditkort användare kan dela med sig av deras erfarenheter samt möjligheten till att betyga sätta kreditkorten själva, ska Hitta Kreditkortet bli det självklara valet för dig som behöver hjälp med kreditkort.

Det bästa kreditkortet för 2021

Alexander säger att det inte längre räcker med att skapa en omskriven artikel av topp 10 resultat och fylla på med länkar för att ranka väl och göra det över tid.

Hitta Kreditkortet rankar idag väldigt bra för sökordet bästa kreditkortet, i skrivande stund på plats 9. Detta är väldigt roligt säger han, då bästa kreditkortet är ett av de primära sökorden för Hitta Kreditkortet. Men det räcker inte.

För att göra detta långsiktigt måste din webbplats vara bättre än dina konkurrenter. Den måste erbjuda ett mer värde och genom att göra just det ska TribuSofts jämförelsetjänster bli störst i Sverige och hålla de positionerna samtidigt över lång tid.

För att klargöra vad TribuSoft menar med att vara störst inom segmentet kreditkort. För att vara störst handlar det om webbplatsens enskilda organiska trafik.

Just inom segmentet för kreditkort finns det företag som satsar stenhårt inom denna vertikal och har flertalet webbplatser som rankar väl på sökord så som tankkort, eller bensinkort, betalkort, bästa kreditkortet med bonus med många fler.

TribuSoft har i nuläget inga tankar på att lansera flera webbplatser inom detta segment.

Om du som läser denna artikel i ett mycket senare datum då artikeln släpptes uppmanar jag dig att söka på ”bästa kreditkortet” eller ”kreditkort” och se om Hitta Kreditkortet rankar högt i sökresultatet eller om jämförelsetjänsten inte går att finna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här