Hitta SMS lån snart störst i Sverige på sms lån

412 miljarder Anders Sydborg intervjuas Bankers privat information

Hitta SMS lån är en av TribuSoft AB jämförelsetjänster. Företagets affiliate avdelning arbetar inom tre huvudsakliga områden. Webbhotell, kreditkort och sms lån.

Alexander M. Sandvik, Verkställande Direktör och SEO specialist för TribuSoft säger att:

Vårt långsiktiga mål för våra tre jämförelsetjänster är att vara störst inom respektive nisch. Målsättningen är att vara betraktad som ett av Sveriges vassaste bolag vad gäller sökmotoroptimering. Genom att vara störst inom dessa tre affiliate segment blir det svårt att argumentera det motsatta.

Historian bakom Hitta SMS lån

Berättelsen bakom Hitta SMS lån börjar redan i slutet av 2017 när TribuSoft lanserade första versionen av jämförelsetjänsten. Detta var nämligen företagets första jämförelsetjänst som lanserades. Alexander berättar att redan efter några dagar efter lanseringen när Hitta SMS lån inte började synas i sökresultatet förstod att det var något stort som de missat.

Efter att börjat göra research kring Google och hur sökresultatet fungerar insåg dem att de hade för dåliga kunskaper inom SEO och för lite resurser för att synas på sökordet sms lån.

De rullar tillbaka bandet och väljer en ny nisch, vilket blir webbhotell då tanken var att det skulle vara enklare att ranka inom den vertikalen. Vilket visade sig vara ungefär lika svårt att ranka i som inom sms lån segmentet.

Hur som haver efter ett och ett halvt år blir HittaWebbhotellet störst i Sverige på webbhotell. Detta lyckades TribuSoft genom att arbeta med kvalitativa länkar. Istället för att köpa PBN länkar, valde de att finna vägar fram för att landa djupare samarbeten än enbart länksamarbeten.

Och exakt samma process applicerar företaget för Hitta SMS lån. Alexander berättar

Vi har under 2020 inte haft möjligheten till att fokusera på våra jämförelsetjänster i den mån vi kanske velat, då SEO byrån har tagit upp större delen av tiden. Däremot har vi skapat en fantastisk fin förutsättning när det kommer till Hitta SMS lån vilket vi kan se nu.

H2 Hitta SMS lån och dess framtid

Hitta SMS lån har organiskt utan en jätte stor investeringar av länkar börjat ranka otroligt bra för sökordet sms lån. Sökordet sms lån är ett av Sveriges mest konkurrensutsatta sökord då både långivarna gärna vill synas på det sökordet och har starka SEO byråer som aktivt arbetar för att ranka dem på detta sökord.

Därefter har vi affiliates som aktivt arbetar för att synas på sms lån, sms lån utan inkomst eller snabblån. Detta för att dessa sökord genererar oerhört stora volymer trafik, men kanske viktigare, lönsam trafik.

I maj 2021 rankar Hitta SMS lån på plats 14 för sökordet sms lån.

Alexander berättar att:

Prognosen för Hitta SMS lån tyder på att under sommaren 2021 kommer jämförelsetjänsten ha en topp 5 placering för sökordet sms lån och börja generera en stadig volym av lönsam trafik till våra partners.

Om du som läser denna artikel mycket senare än när den släpptes uppmanar jag dig att söka på sökordet ”sms lån” och se vart Hittasmslån.se rankar. Rankar de fortfarande bra?

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here