Vi behöver agera nu och jag behöver din hjälp. Jag vet att det är många där ute som vill hjälpa till, som vill investera i vår framtid, men som är oroliga för hur pengarna kommer att användas.

Det är mycket som ska göras och alla behöver hjälpa till, men några måste hjälpa till extra och leda vägen. Jag har och kommer att dedikerad mitt livsarbete till att skapa frihet för alla. Mer än 18 års otröttligt frihetsarbete med att informera, manifestera och driva projekt visar det utan tvivel.

Efter mycket arbete med att försöka skapa riksorganisationer, stiftelser och liknande för att få in pengar kommer jag till slutsatsen att detta endast skapar hinder. Varje krona som vi får in till föreningar och stiftelser måste bokföras. Det finns inget utrymme att ge ersättning till de som arbetar för att skapa frihet.

Men lösningen är enkel. Vi kan ge gåvor skattefritt och på så sätt kommer vi undan systemets kontroll. Jag kommer att fortsätta att dedikera mitt liv till frihetsarbetet och för att du ska kunna hjälpa till kommer jag gå ut till alla med en uppmaning att ge era gåvor direkt till mig. Ni kan lita på mig. Jag använder varje krona med största omtanke och det skapar riktig förändring för allas bästa.

Alla som ger gåvor över 500 kr kommer att få ett värdebevis i utbyte som kommer att vara basen av en ny gåvoekonomi. Med pengarna kommer jag att köpa en gård i Sverige där vi kommer att bedriva kursverksamhet, gatherings och retreater. Det kommer att vara en plats där alla är välkomna att förstå mer av världen och om sig själva. Vi kommer att bygga en portal för alla Sveriges frihetsarbetare, alternativmedia och event så att vårt budskap sprids snabbare. Vi kommer att bygga det nya gåvosystemet som gör oss oberoende av staten och vi kommer att skapa sann frihet. Det är bara början. Jag kommer själv att investera allt jag har i detta projekt så det finns ingen risk att det inte kommer att bli av. Men alla behöver hjälpa till.

Jag fick en stark insikt om att det här är rätt väg att gå. Jag har arbetat länge med att skapa samarbeten, suttit i möten och försökt att skapa stiftelser, riksförbund och organisationer. Men i alla fall har det varit ett slöseri med tid. Jag arbetar mycket snabbare och effektivare själv. Efter lång tid av ideellt frihetsarbete har jag skapat ett namn för mig själv som en av de främsta och mest engagerade. Jag har startat otaliga projekt, demonstrationer och skrivit artiklar. Jag startade vaken.se redan 2004 som är den första riktiga alternativa nyhetssidan och har startat flera internationella projekt samt organiserat demonstrationer utomlands.

För de som känner mig privat vet att jag är mycket sparsam och att jag alltid använder varje krona mycket genomtänkt. Jag har även stort fokus på inre arbete och har arbetar med bl.a meditation, coaching och ceremonier. Jag har tidigare ägt och drivit ett retreat-center i Portugal där jag gav utbildningar till självkostnadspris till alla som kom. Nu har jag sålt marken och med pengarna som jag fått från försäljningen ska jag skapa grunden till ett center i Sverige och fortsätta traditionen av att ge kunskap och stöd till alla som behöver det.

Utöver mitt politiska engagemang är jag även filosof, skribent, konstnär och uppfinnare. Jag har skapat flera lösningar för att organisera människor, skapa communities, lokala valutor och kryptovalutor baserat på ett fraktalt system. Jag har sedan jag varit ung alltid vetat att min roll är att hjälpa andra och visa vägen framåt. Jag är medveten om att jag har mycket av det kvalitéer som behövs för att vara en ledare och samtidigt en stor ödmjukhet och förståelse för att jag själv endast har några av pusselbitarna och är alltid öppen för att lära mig mer och lyssna på alla runt omkring mig. Om jag får stöd av fler kan jag använda mina kunskaper och erfarenheter mycket effektivare och på så sätt hjälpa och lära andra hur vi kan skapa en bättre värld tillsammans.

Tack för ditt stöd!

Varma Hälsningar
Mikael Cromsjö

Web: Vaken.se, Exoteriska.se, UniteAwake.com, Vakenmanifestet.se, FractalCircles.org
Email: mikael.cromsjo@gmail.com

Skicka alla gåvor till:
Swish: 0730880846
Handelsbanken: (6156) 223 641 472
IBAN SE56 6000 0000 0002 2364 1472 BIC: HANDSESS

För att få ett värdebevis så skicka ett mail till mikael.cromsjo@gmail.com med kvitto på överföringen.

Mikael CromsjöInvestera i framtiden!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här