James Corbett diskuterar hur världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater

James Corbett som driver den mycket populära geopolitiska kanalen Corbett Report diskuterar hur världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater.

Läs mer på newsvoice.se

13 KOMMENTARER

  • Tack för att du struntar i den korkade artikeln och istället koncentrerar dig på något vettigt nämligen mig.

     • Hahaha nej artikeln är klockren, det är du förstås. Jätteroligt dum du är. Har du funderat på en karriär som komiker, du har verkligen talang för det?

     • Jajamensan jag kan vara rolig men det är som med The Corbet Report som inte ska förväxlad med Corbert Report utan The Corbet Report är ett program på Comedy Central och till skillnad från Corbet Report så skämtar det programmet om saker som verkligen finns.

      Komiker måste vara snabbtänkta så du tror att vara roligt går för vem som helst men det gör det inte.

      Corbett Report innehåller konspirationsteorier om saker som inte finns och då får man se en spånade James Corbett i en bil.

      Här är vad konspirationsteorier om saker som inte finns råkar ut för.

      1. De saknar detaljer. Vilka uppgifter James Corbett baserat sin slutsatser på kommer vi aldrig att få veta.

      2. Detaljerna ökar inte med tiden. Finns konspirationsteorier som inte har fått mer innehåll på ett år, på 10 år, på 20 år, på 50 år.

      3. Variationerna ökar istället med tiden där 11 september 2001 är ett bra exempel. Nanotermit, högenergivapen, inga plan teorin m.m.

      Om något finns som IB affären, Watergate, Iran-Contras affären, så när de granskas, ökar antalet detaljer med tiden och antalet teorier om vad som har hänt minskar.

      Finns en artikel för här på vaken.se om konspirationsteorier som visade sig vara sanna man inte i något fall har de sitt ursprung i vaken.se domänen utan det är ute i världen som folk kommit på dem och när de visade sig vara sanna kan man anta att de som kommit med dem hade uppgifter som ledde dem på rätt väg som i IB affären, Watergate och Iran-Contras affären.

     • https://www.youtube.com/watch?v=igx83myg4WY&t=5954s

      John oliver går att debattera.

      Nu är jag färdig med dig HM. Jag har testat att resonera med dig ifrån olika vinklar.
      Du är intelligent, men det du behöver jobba på är vishet.
      Du har inte påverkat mig överhuvudtaget och jag har troligen inte kunnat påverka dig heller, eller så håller du med fast du vill bara trolla.
      Tack för den här tiden, det var intressant att bara testa debattera med dig.
      Jag håller inte med dig angående merparten av de saker du skrivit ca. (95%), precis som alla andra här på vaken.se

      Och till alla andra här på vaken.se vill jag bara säga. Att debattera med HM är som att tala med en papegoja. Den snackar bara goja, dvs bortkastad tid.
      Och till dig HM ta till vara på de råd du har fått nu och lycka till med visheten.

     • Nog vet jag att John Oliver går att debattera med vad fick dig att tro annat.

      Du säger för andra gången du är färdig med mig så vem är papegoja som du anklar mig för.

  • HM är så politiskt korrekt att han skiter ut PK-korvar vid toalettbesök! Han har missat att enligt psykologisk forskning de flesta i höga befattningar faktiskt är psykopater i olika grad…och det är något som nästan krävs om man vill nå en hög position dvs vandra över lik för att ta sig fram!

   • Då ska jag ta det som man borde göra.

    James Corbett påstår rent sensationella saker och hur vet han om det. Hur vet han att ”världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater”. Har han träffat dem. Har han talat med de som kan något om psykopater och att de håller med om hans tolkning av de uppgifter han har.

    Det finns mycket oklarheter i det han påstår och inte hjälper videon till att klargöra något så man kan strunta i att titta på den, den ger ingen mer information om var hans uppgifter kommer ifrån.

    För mig låter det som att han sitter i bilen och hittar på saker och ting och det är fritt fram att gör så men jag vill inte bygga min värld av sådana personers åsikter.

    • Vem påstår vad och på vilka grunder? Att säga att någon påstår ”sensationella saker”, alternativt hittar på saker i bilen, innebär rimligen att man själv sitter på vetskapen om att det inte förhåller sig på det viset!

     Så, vad vilar din kunskap på för grunder, känner du kanske själv de som omnämns ifrån någon sammankomst?

     Allmängods är att flera världsledande politiker sitter i ring och hoar till en ”Uggla”. Kanske vittnar det om gott omdöme i din värld när geopolitik ligger på dagsagendan. Hohoho!

     • Ta och visa källmaterialet för det är det jag undrar över. Varifrån har James Corbett fått uppgiften att ”världens regeringar i princip styrs av kriminella psykopater”.

      Om han gjort detta själv MÅSTE han ha träffat flera av världen ledare annars är det hittat på av honom själv om det inte finns en annan källa till detta påstående.

      Är det så svårt att förstå.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here