Steve Bannon intervjuade Jim Caviezel inför filmen Sound of Freedom som hade premiär den 4:e juli. Spelfilmen handlar om barnsexhandel och en organmarknad som omsätter miljardbelopp. Bannon ställde frågan om vad det är som driver efterfrågan på barnhandel och Caviezel ger ett chockerande svar.

Jim Caviezel svarar:

“Hela adrenokrom-imperiet. Det här är en stor affär. Det är en kemisk förening som är listad under NIH. Det är en molekylär struktur, C9H9NO3. Det är en elitdrog som de använt i många år. Den är tio gånger mer potent än heroin”.

Adrenokrom

Ämnet adrenokrom är enligt Wikipedia ett biologiskt pigment som uppstår vid oxidering av adrenalin (epinefrin). Drogen kallas även för Ambrosia. Adrenokrom nämns i den brutala våldsfilmen A Clockwork Orange från 1971 regisserad av Stanley Kubrick, men kallas i filmen för drencrom. Kubrick regisserade ävem filmen Eyes Wide Shut om en perverterad maktelit.

Framställningen av den renaste formen av adrenokrom är extremt kontroversiell eftersom källor gör gällande att det enda sättet att framställa den rena drogen är från levande människor som försätts i chocktillstånd.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här