Jordning är en metod att ge smärtlindring som de medicinska storbolaget trycker ned för att få sina produkter sålda. Även om tekniken bevisas genom studier.

Jordning är en healingteknik där man jordar sig på djupet genom att i meditation ta emot och fylla sig med den röda kvinnliga energin från Moder Jords inre kärna. Healingens syfte är återknyta kontakten med vår Heliga Urmoder, och att återskapa balansen mellan den manliga energin (”ljus” / yang / expansion / högfrekvent / intellekt / teknologi) och den kvinnliga energin (”mörker” / yin / regression / lågfrekvent / intuition / naturen) i våra inre.

Informationen och instruktionerna nedan är från healaren Laura från spålive.se. Genom allt djupare jordning kunde Laura  också få tillgång till allt mer djupgående undervisning om jordningen och olika påbyggnadstekniker, men här finner ni den enkla grundtekniken.

Instruktioner:

Sätt dig ner för att meditera.

Utomhus är förstås idealiskt, men i vardagen kan du sitta där du är.

Undvik att ha teknologi nära dig om det är möjligt (människans teknologi och dess strålning är koncentrerad manlig energi).

Se till att du har full kontakt med sittytan och golvet eller marken.

Håll dina kupade handflator mot varandra som i bön och låt dem vila i ditt knä.

Ta ett par djupa andetag, slappna av i hela kroppen, och rensa ditt sinne från distraherande tankar.

Gör dig redo mentalt för att arbeta som kanal för den röda Moder Jord-energin och fokusera din intention på att hämta upp energin ur Jorden.

Läs en bön för Moder Jord, högt eller i ditt inre. Visualisera hur en kanal öppnas upp från Jordens mitt och hur den lysande röda kvinnliga energin börjar strömma upp och flödar in genom dina fötter, bak och händer. Låt energin fylla hela din kropp och stanna där. När du har öppnat upp energiflödet, fokusera bara på att vara närvarande i nuet. Det är individuellt hur energin känns, men det fungerar oavsett om du känner någonting eller inte.

Om du känner att du får svart energi så är det inget att oroa sig för. Det är en mer koncentrerad och kraftfull frekvens av den kvinnliga energin, som även den finns i Jordens inre kärna. Ofta behöver man dock kanalisera den röda energin regelbundet ett tag innan man är redo för den svarta energin.

Om du vill använda med en enkel påbyggnadsteknik för att sända healing till en viss blockering, utmaning eller aspekt av ditt liv, så är en enkel och effektiv variant att upprepa mantran eller affirmationer i ditt inre, för att förstärka och rikta healingen just dit du vill.

Det är lätt att bli ”beroende” av Moder Jord-healing när man väl har börjat, eftersom våra energikroppar, som ofta är väldigt ojordade och badar i ”ljus”, längtar efter jordning som öknen längtar efter regn. En bra början är att ge dig själv Moder Jord-healing en kvart om dagen. Men våra guider vill ödmjukt uppmana de som känner sig redo att gärna utöka tiden successivt, till en timma eller mer. stor är obalansen och stort är behovet idag. Men stor är också potentialen till en att accelerera sin andliga transformation på ett avgörande sätt.

Lycka till!

Healer och spådam Laura

Jordning riktig healing inte bara piller

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här