Enligt professor Bill McGuire, en välkänd vulkanolog och klimatforskare, är det enda sättet att rädda planeten från att bli för varm och smälta att döda miljontals eller till och med miljarder människor med en annan ”pandemi”.

På X twittrade McGuire ett kontroversiellt meddelande där han sa att det enda ”realistiska” sättet att minska utsläppen så avsevärt och snabbt som han anser behövs för att rädda världen från klimatförändringar och ”undvika en katastrofal [klimat]kollaps” är ”avvecklingen av människopopulationen genom en pandemi med en mycket hög dödlighet”.

Inom några timmar efter att ha twittrat detta, raderade McGuire det – inte för att han ångrade det, utan för att han fick så mycket offentlig kritik att han inte längre kunde hantera trycket.

”RÄTT,” skrek McGuire i sitt följande tweet. ”JAG RADERAR INTE DET FÖRSTA TWEETET FÖR ATT JAG ÅNGRAR DET, UTAN FÖR ATT SÅ MÅNGA DÄR UTE HAR MISSTOLKAT DET, ELLER MEDVETET, TAGIT DET PÅ FEL SÄTT.”

Vem tänker på detta sätt?

McGuire kom inte undan för det första tweetet så lätt som han hade hoppats på genom att tweeta det andra. Meteorologen Chris Martz (@ChrisMartzWX) svarade McGuire genom att förklara att ingen ”missförstod” det.

”Det var glasklart,” tillade Martz om vad McGuire sa i sitt ursprungliga tweet. ”Du tror att det bästa sättet att ’rädda planeten’ är att minska människopopulationen, men du vill inte frivilligt gå först och leda genom ditt eget exempel eftersom du tror att din existens är överlägsen alla andra.”

”Och till de som läser detta: akademiska institutioner som ni skickar era barn till för högre utbildning är fulla av farliga personer med denna mentalitet. De hatar er.”

Dr. Aaron Thierry svarade också på McGuires inlägg genom att uttrycka bestörtning över hans ursprungliga meddelande. ”Argumentet är grundlöst, men värre är att det är en kommentar som stärker ekofascismen.”

”Jag slår vad om att du blev besviken när Covid® visade sig vara ett stort fiasko,” skrev en annan.

McGuire svarade igen på allt detta genom att hävda att alla som kritiserar honom ”inte kan läsa.”

”JAG SA ’DET ENDA SÄTTET JAG SER UTSLÄPPEN MINSKA SÅ SNABBT SOM DE BEHÖVER …,'” skrev McGuire, återigen med versaler som visar att han skriker online. ”JAG SA INTE ’VI BEHÖVER EN PANDEMI …'”

”JAG KUNDE HA SAGT SAMHÄLLSKROSSANDE ASTEROIDKOLLISION ISTÄLLET FÖR PANDEMI.”

För att vara rättvis, McGuire sa inte uttryckligen att han hejar på en annan ”pandemi” eller en asteroid som ska slå till och förstöra världen. Han verkar antyda det, men han var aldrig så direkt och förnekar det nu. Samtidigt grävde han sin egen grav ännu djupare med sitt följande tweet om en asteroidkollision.

Många människor svarade på hans andra tweet genom att säga att McGuires språk antyder att han vill att en stor katastrof ska inträffa för att planeten ska förbli skyddad från att smälta på grund av utsläpp.

”Jag är övertygad om att människor som McGuire och andra klimatkatastrofister faktiskt hejar på världens undergång,” skrev Rick Moran för PJ Media. ”De drömmer om smältande glaciärer, floder som översvämmar landet, hav som täcker skyskrapor och Mellanamerika som blir en öken.”

”Tänk bara på allt utrymme de skulle ha då. Inget behov av att gnida armbågar med pöbeln och plebejerna. Bara McGuire och hans medklimatalarmister som sitter bland ruinerna och gratulerar sig själva för att de hade så rätt.”

naturalnews.com, Klimatprofessorn Bill McGuire twittrar att avveckling av människopopulationen är det enda sättet att förhindra en klimatkollaps

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här