Drygt 1000 personer deltog i lördagens demonstrationer mot nedstängningarna i samband med att läkaralliansen World Doctors Alliance gästade Stockholm.
Vi har inte ett dödligt virus som är ett större hot än vi ser varje influensasäsong – det är en illusion, slog den tyske läkaren Heiko Schöning fast inför den svenska publiken.

World Doctors Alliance ordförande Mohamed Adil som är kirurg i Storbritannien påpekar att den brittiska regeringens nedstängningar motiverades med att en halv miljon människor kunde dö, skrämselpropaganda som senare kunnat konstateras vara långt från verkligheten. I själva verket har nedstängningarna orsakat mer lidande och dödsfall än den så kallade coronapandemin, menar Adil, som bland annat lyfter fram hur den försinkade cancervården gjort att många fått lida.

– Det har givit oss djup depression, isolation, arbetslöshet, näringar har kollapsat och samtidigt har mainstream media och regeringar skrämt upp människor med ett coronavirus som inte är någonting nytt, inledde Adil.

Läs mer på nyadagbladet.se, Läkare i Stockholmsprotester: “Inte ett större hot än vi ser varje influensasäsong”

Bilder tagna av Vaken.se från manifestationen:

Aktivister som uppmärksammar coronarestriktionerna i Spanien.
Läkaren Mikael Nordfors bland publiken.