Abraham Lincolns krigssekreterare Edwin Stantons sa en gång: ”Krig utkämpas sällan för att förgöra en fiende. Krig utkämpas för att skapa ett tillstånd.”

Historikern och professorn Anthony Sutton visade med sina böcker vilken bluff den officiella historiebeskrivningen är vad beträffar både den ryska revolutionen, första och andra världskrigen samt det kalla kriget. Sutton, som i egenskap av professor lyckades få tillgång till arkiv som de flesta inte har en aning om förklarade i boken ”Western Technology and Soviet Economic Development” (1968) att Sovjets teknologi och tillverkningsbas, vilka bl.a användes till att bistå Viet cong under Vietnamkriget, i själva verket byggdes av amerikanska företag och finansierades av amerikanska skattebetalare. I ”Wall Street and the Bolshevik Revolution” som utgavs 1974 visade han att den ryska revolutionen i allra högsta grad var finansierad av bl.a Wall Street i New York och London.

Det är numera rätt välkänt bland historiker som kan sitt jobb men 1976 bevisade han i boken ”Wall Street and the Rise of Hitler” att Hitler finansierades av rika affärsmän från bl.a USA och London. Mindre välkänt är att nuvarande presidenten George W Bush:s farfar Prescott Bush gjorde affärer med Hitlertyskland, något som den modige journalisten John Buchanan kunde bevisa för några år sedan trots att de flesta tidningar i USA vägrade ta in hans artiklar.

Buchanan upptäckte när han gick igenom US national archives att Prescott Bush, president och aktieägare i New York Union Banking Corporation sedan länge varit affärspartner till Fritz Thyssen, supporter av nazistpartiet redan 1923, som tillsammans med en annan stålbaron Friedrich Flick bildat storbolaget Vereinigte Stahlwerke som kom att spela en viktig roll i Hitlers uppbyggande av det tredje riket. 1942 konfiskerades banken där Bush var chef och alla dess tillgångar beslagtogs enligt ”trading with the enemy act.” Banken fälldes för att ha samarbetat med fienden.

Börjar man prata om att en samvetslös elit styr världen och manipulerar oss dagligen via TV, radio, tidningar och förfalskade historieböcker m.m blir man lätt stämplad som lite tokig eller paranoid men om man läser elitens egna dokument eller arkiv så märker man ofta att de för det mesta talar om vad de planerar att göra. Clintons mentor, professor Caroll Quigley som fungerade som historiker för eliten skrev t.ex rakt ut i boken ”Tragedy & Hope” att USA:s regering i själva verket kontrollerades av ”Council on Foreign Relations” och Englands av ”Royal Institute of international affairs.” Han förklarade vidare hur eliten styrde universiteten och påverkade presidentvalen och att slutmålet är en världsregering.

I ”American Mercury Magazine” kunde man i december 1957 läsa följande insiktsfulla ord:

”Den osynliga pengamakten arbetar för att kontrollera och förslava mänskligheten. De finanisierade kommunismen, fascismen, marxismen, zionismen och socialismen. Allt detta syftar till att göra USA till medlem av en världsregering.”

I sin bok ”Mammons furstar” visade Professor Richard A Werner, som 2003 utsågs till en av morgondagens globala ledare av World Economic Forum i Davos, hur Japans centralbank med sin enorma makt koncentrerad till väldigt få personer, saboterade den japanska regeringens politik under 90-talet. Tillsammans med andra asiatiska centralbanker och IMF, internationella valuta fonden, skapade man den ekonomiska kollaps i slutet av 90-talet som blev känd som Asienkrisen.

Centralbanksledarna regerar även Europa. ECB, europeiska central banken börjar nu agera på samma sätt som den japanska gjorde på 90-talet. Målet är att bryta ner den sociala marknadsekonomin och skapa en nyliberal ordning utanför demokratins räckvidd. Det finns de som menar att syftet med EU i själva verket är att skapa ett Europas förenta stater, med en centralstyrd bank vars direktörer aldrig kan avsättas och en president som styr samtliga länder i unionen. Om det låter obehagligt så kommer det jag nu ska säga låta än värre:

Elitens slutliga mål är en världsregering med en världsarmé och en mikrochippad befolkning utan egen vilja. Planerna för ett utsuddande av gränserna och ett förslavande av mänskligheten är utarbetade sedan lång tid tillbaka. Tanken är att man först ska ena hela Europa, därefter Nord och – Sydamerika och sedan Asien och Oceanien till vilka även Afrika ska knytas. För dem som tycker att det här låter långsökt kan jag berätta att redan nu så har USA, Kanada och Mexiko bildat ”The North American Union” vilket innebär att de kommer att fungera ungefär som ett enhetligt land framöver med samma lagar, valuta e.t.c. Man har redan börjat bygga en gigantisk kilometerbred motorväg som sträcker sig från Mexiko via USA till Kanada. Vissa källor hävdar att den nya valutan Amero, redan är tryckt.

För inte så länge sedan visades en intervju med filmproducenten Aaron Russo, känd för bl.a filmerna ”The Rose” med Bette Midler och ”Ombytta roller” med Eddie Murphy, där Russo berättade om ett möte med Rockefeller som ville värva honom till elitens klubb. Mötet tog plats mindre än ett år före 11 september och Russo berättade att Rockefeller avslöjade att det snart skulle ske en planerad händelse och att den skulle man använda för att först invadera Afghanistan, därefter Irak och sedan starta ett fejkat krig mot terrorn.

Han hävdade vidare att eliten också planerade att mikrochippa hela världens befolkning. När Russo inte ville låta sig värvas och frågade varför de ville göra detta mot mänskligheten så undrade Rockefeller varför han brydde sig om sådana typer, d.v.s sådana som du och jag och alla intet ont anande människor som dessa herrar ständigt lurar medan vi stressar vidare i den matrix de för länge sedan skapade åt oss. Det är dags att vi vaknar upp nu och inser vad som är på väg att hända.

Av: Michael Delavante, Vi lever i en Matrix

Källa
Länkar till Anthony Suttons verk:
http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html
http://www.inteldaily.com/?c=171&a=1421

Länkar till Carroll Quigleys ”Tragedy & Hope:
http://www.cyberclass.net/tragedy.htm
Länk till intervju med John Buchanan:
länk

Länkar till Richard A Verners “Mammons furstar.”
länk
länk

Länkar om North American Union:
http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/0611/29/ldt.01.html

Länk till intervjun med Aaron Russo:
länk

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här