Västvärldens påstådda altruism i fattiga länder är en bluff. Organisationer som Världsbanken och Internationella valutafonden (IMF) styrs helt av den ”anglo-amerikanska oligarkin” och syftar egentligen till att stärka globalisternas makt, förklarar Lars Bern.

När de till exempel går in i ett afrikanskt land för att ”hjälpa” genom krediter, görs detta med villkoren att privatisera samt rationalisera jordbruk, alltså ta död på småskaliga jordbruk och ersätta dem med enorma farmer som bedriver monokultur och som ägs av de stora multinationella bolagen. Dessa globala företag tar kontroll över ländernas resurser, vilket leder till att nationerna inte längre kan försörja sig själva utan måste importera livsmedel.

– Det är inte klokt, säger Lars Bern.

Detta är metoden, att ge krediter – under villkor att släppa jordbruket och privatisera offentlig ekonomisk verksamhet. Allt som samhället bedriver av ekonomisk natur ska privatiseras, för då kan ägandet tas över av de multinationella företagen. Samtidigt ska villkoren för arbetskraften försämras, som sänkta löner. Det är alltid förenat med det, säger Lars Bern.

– IMF och Världsbanken har inte bidragit till någon positiv ekonomisk utveckling. Länderna som de går in i förblir ju på en låg utvecklingsnivå, konstaterar han.

Globalisterna använder sig av tre gigantiska finansbolag för att lägga under sig världens företag. Det handlar om BlackRock, Vanguard och State Street.

Läs mer på swebbtv.se, Lars Bern: Västvärldens altruism är en bluff – globalisterna vill äga allt

1 KOMMENTAR

  1. Jag har läst att Kina har 84% av alla dessa sällsynta jordartsmetallerna som nu används i microelektronik . Men Kina har gjort en sådan lag att man inte får importera dessa metallerna som en rovara, att det kan vara bara användas i detaljer eller produkter. Och det är därför flyttade många usa företag sina verksamheter till Kina, inte bara för att få en billig arbetskraft. Om man tänker på detta så kommer man till takke att det inte var några investeringar i Kina, utan Kinesiska tvingade globalalisterna göra så och det är därför började de kämpa mot Kina nu. Ofattbar girighet, elakhet och omänskighet sprider de som styr dessa korporationer nu. De påverkade illa även konstutvecklingen, det som vi andas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här