Laura Matsue får ofta frågan om hur man kan väcka omedvetna människor. Enligt hennes livsfilosofi är flockmentalitet en fas i deras själsliga utveckling. De kan inte tvingas att inse hur världen verkligen fungerar och de kommer att hålla fast vid kollektivets konsensus till dess att de själva väljer förändring.

Laura Matsue förklarar:

Hur kan jag väcka mina vänner och min familj? Jag ska svara på den här frågan som jag får hela tiden med ett svar som människor ibland inte gillar att höra, men jag ska förklara varför jag tror att svaret är sant.

Inom evolutionär astrologi, långt tillbaka på 1990-talet, när en kille som heter Jeffrey Wolfgreen grundade denna typ av astrologi, vilket är den typ av astrologi som jag utövar, uppgav han att 70 % av befolkningen lever i ett konsensustillstånd, vilket i princip är en flockmentalitet.

Så dessa är de bokstavliga NPC-människorna* i världen. De bildar inte oberoende tankar. När de vill veta vad deras åsikter är om vissa ämnen, ser de bara till den yttre världen. Så den här typen av människor tenderar att bli de mest förolämpade av alla när du presenterar vissa åsikter för dem som finns utanför deras paradigm, eftersom deras övertygelser representerar omedvetna trygghetsbehov.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här