Jill Stein, ledare för Green Party (amerikanska miljöpartiet), krävde på fredagen en ny utredning av 11 september. Hon menar att Bush-administrationen förhindrade den föregående “11 september-kommissionen – Kommissionen för terrorattackerna mot USA” från att finna sanningen. Den kom till stånd först efter press av anhöriga då president George W. Bush först inte ville ha någon utredning. Ordföranden Lee Hamilton har sedan erkänt att de medvetet var satta att misslyckas. Jill Stein säger att 11 september-kommissionen inte fick tillräckligt med pengar, tid och tillgång till relevant hemligstämplad information. Hennes kampanj menar att en ny utredning är nödvändig.

Läs mer

palbergstrom.com

5 KOMMENTARER

 1. Kräver utredning som ska startas av vem. Administrationen i USA?. Kongressen i USA? Vem annars har de resursers som krävs.

  Att utreda vilka som sprängde WTC kan ni glömma. Det har gått 15 år och vi har inte under den tiden fått en enda indikation att de som skulle ha gjort utfört sprängningarna någonsin har existerat. Inte ett ljud från någon, inte ett enda avslöjande , ingenting, noll, nada!!!

  Finns inte dessa har första länken i sprängteorin brutits. Det ingen har gjort har aldrig hänt.

  • Om de inte har grävt på djupet är det väl dags nu? Eller menar du att det inte finns hemligstämplad information att kolla upp?

   • Nej det finns ingen hemlig dokumentation att kolla upp när de gäller de alternativa teorierna om 9/11 för det har inte hänt. Jag kan ta ett exempel varför.

    Niels Harrits påstående om nanotermit är falskt då världsproduktion av nanotermit idag är ca 100 kg/månad och tidigare var den ännu mindre då den är svårtillverkat.

    Nils Harrit har påstått att de behövdes 10-tals ton och med dagen produktion skulle de ta för 10 ton dryg 8 år att tillverka det och man kunde tillverka mycket mindre tidigare.

    Därför faller den teorin då man inte kunde få fram 10-tals ton av nanotermit 2001.

    Judy Woods teori om högenergivapen är också osannolik då man nyligen tillverkat det kraftigaste högenergivapnet någonsin och de kan skjuta ned flygplan men ta ned några byggnader likt WTC det kan det inte.

 2. har svenska MP någonsin kritiserat UScorp. för den gigantiska nedsmutsning som dessa falskt instigerade krig har medfört? Och allt mördande borde väl höra till MP:s prio det också. Krig skapas av människor och skall betraktas som miljöbrott på alla fronter såsom mot enskilda personer, familjer, grupper, mänskligheten, biologin, moder jord, andlig utveckling och de etiska religionerna, estetik och etik.

  • Konstig inlägg. Vaken.se logik anser jag det vara.
   Är du inte läskunnig. Det står ”Jill Stein, ledare för Green Party (amerikanska miljöpartiet)”

   Vad har det med Svenska Miljöpartiet att göra? Ingenting.
   Eller är allt lika som heter miljöparti och samarbetar.

   Då samarbetar vaken.se med radioprogrammet Vaken då för så flödar alla för mycket logik här på vaken.se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här