Vårt världssamhälle förvandlas nu snabbt till en form av global diktatur genom stegvisa maktövertaganden med hjälp av covidrepression och övervakningsteknologi. Det varnar professor dr Brad Evans som nyligen intervjuades av samhällsdebattören Russel Brand.

Dr Brad Evans förklarar historiskt hur diktaturer och totalitära regeringar tidigare använt sig av taktiken offer-räddare för att införa total kontroll över folk. Lite mer detaljerat kan man säga kombinationen: hot – offer – räddare.

I dagens totalitära utveckling utgörs hotet av “hypade” virusscenarier som ska sätta skräck i hela populationer. Offret för dessa “pandemier” är mänskligheten och räddaren i nöden är staten med den statskontrollerade övervakningsteknologin i sin hand.

Socialminister Lena Hallengren beskriver i en intervju på SVT Rapport den 23:e december varför det är så viktigt att alla oinjicerade människor i Sverige identifieras. Staten ska veta var de är, vad de gör och hur de ska nås. Ingen ska slinka undan injektionerna och de måste samlas ihop för det är “det bästa” för offren, alltså resten av populationen.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här