Nyheter om Indiens framgångar mot delta-varianten borde vara allmänt kända men har stoppats av medias blackout. Wikipedia får inte publicera den senaste metaanalysen på ivermektin författad av Dr. Andrew Hill.

Dessutom är det inte tillåtet att säga något om www.ivmmeta.com som visar de 61 studierna som omfattar 23 000 patienter som avslöjar upp till en 96% minskning av dödsfall [profylax] med ivermektin.

Man kan se partiskheten i Wikipedia genom att gå på ”prata”-sidorna för varje ämne och läsa om redaktörernas hårda försök att lägga till dessa fakta och stenvägran från de ”seniora” redaktörerna som har en agenda. Och den agendan är inte lojalitet mot din hälsa.

Det enkla sättet att läsa sidan ”prata” på något Wikipedia-ämne är att klicka på den övre vänstra ”prata”-knappen. Vem som helst kan sedan granska redaktörernas diskussioner.

Blackout av alla samtal om hur ivermektin slog ut covid-19 i Indien.

När jag diskuterade de betydande svårigheter som Indien befann sig i början av året med 414 000 fall per dag, och över 4000 dödsfall per dag, och hur det evaporerade inom fem veckor efter tillägget av ivermektin, får jag ofta frågan: ”Men varför nämns inte det i nyheterna?”

Ja, precis. Fråga dig själv varför Indiens framgång mot delta-varianten med ivermektin är en så välbevakad hemlighet av NIH och CDC (och svenska Läkemedelsverket)? För det andra, fråga dig själv varför inga stora medier rapporterade detta faktum, utan istället försöker vilseleda dig med falsk information genom att säga att dödsfallen i Indien är 10 gånger större än officiella rapporter?

Kanske försöker NPR så hårt eftersom NPR i huvudsak är ett statligt språkrör. Den amerikanska (och den svenska) regeringen är ”all-in” med vacciner som entusiasmen hos en katolsk kyrka från 1600-talet var ”all-in” med en geocentrisk modell av universum som bestred Galileo. Att hävda att Indiens siffror är felaktiga kan distrahera från ivermektins överväldigande framgång.

Men i slutändan spelar sanningen roll. Den spelade roll 1616, och den spelar roll 2021.

Graferna och data från Johns Hopkins University CSSE-databasen ljuger inte.

Tvärtom ger de ett övertygande bild av sanning som ingen kan bestrida, inte ens NIH, CDC, FDA och WHO (eller Läkemedelsverket).

Den massiva minskningen av fall och dödsfall i Indien till nästan ingenting efter att man satt in ivermektin bevisade läkemedlets effektivitet. Detta är en sanning som NIH, CDC och FDA (och Läkemedelsverket) inte kan tillåta eftersom det skulle äventyra vaccinpolitiken.

Bry dig inte om att ivermektin skulle rädda fler liv med mycket mindre risk, mycket mindre kostnad, och det skulle avsluta pandemin snabbt.

Låt oss titta på den vinröda färgade grafen i Uttar Pradesh. Låt mig först tacka Juan Chamie, en högt respekterad Cambridge-baserad dataanalytiker, som skapade denna graf från JHU CSSE-data. Uttar Pradesh är en delstat i Indien som innehåller 241 miljoner människor. USA:s befolkning är 331 miljoner människor. Därför kan Uttar Pradesh jämföras med USA, med 2/3 av vår befolkningsstorlek.

Dessa data visar hur ivermektin eliminerade covid-19-fall och dödsfall – som vi vet var Delta Variant – till nästan noll inom några veckor. En befolkning jämförbar med USA gick från cirka 35 000 fall och 350 dödsfall per dag till nästan NOLL inom veckor efter att ha lagt till ivermektin i sitt protokoll.

Som jämförelse är USA det nedre diagrammet. Den 5 augusti, här i det goda gamla USA, välsignat med de härliga vaccinerna, har vi 127 108 nya fall per dag och 574 nya dödsfall.

Låt oss titta på siffrorna från Uttar Pradesh den 5 augusti med 2/3 av vår befolkning. Uttar Pradesh, med hjälp av ivermektin, hade totalt 26 nya fall och exakt tre dödsfall. USA utan ivermektin har exakt 4889 gånger så många dagliga fall och 191 gånger så många dödsfall som Uttar Pradesh med ivermektin.

Det är inte ens nära. Länder gör storleksordningar bättre med ivermektin. Det kan vara jämförbart med skillnaden i resa mellan att använda en bil kontra en häst och buggy.

Uttar Pradesh på ivermektin: Befolkning 240 miljoner [4.9% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 26

Covid dagliga dödsfall: 3

Förenta staterna av ivermektin: Befolkning 331 miljoner [50.5% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 127,108

Covid dagliga dödsfall: 574

Låt oss titta på andra ivermektin med hjälp av områden i Indien med siffror från 5 augusti 2021, sammanställda av JHU CSSE:

Delhi på ivermektin: Befolkning 31 miljoner [15% fullt vaccinerade]

Covid dagliga fall: 61

Covid dagliga dödsfall: 2

Uttarakhand på ivermektin: Befolkning 11.4 Miljoner [15% fullständigt vaccinerat]

Covid dagliga fall: 24

Covid dagliga dödsfall: 0

Låt oss nu titta på ett område i Indien som förkastade Ivermectin.

Tamil Nadu meddelade att de skulle avvisa ivermektin och istället följa den tvivelaktiga USA-liknande vägledningen att använda Remdesivir. Med tanke på detta kan du förvänta dig att deras antal kommer närmare USA, med fler fall och fler dödsfall. Du skulle ha rätt. Tamil Nadu fortsatte att leda Indien i covid-19-fall.

Tamil Nadu fortsätter att lida för sitt val att avvisa ivermektin. Som ett resultat fortsätter Delta-varianten att härja sina medborgare medan den praktiskt taget utplånades i de ivermektin-använda staterna. På samma sätt fortsätter både de vaccinerade och ovaccinerade i USA, utan ivermektin, att sprida Delta-varianten som en löpeld.

Tamil Nadu av ivermektin: Befolkning 78.8 Miljoner [6.9% fullständigt vaccinerat]

Covid: dagliga fall: 1 997

Covid: dagliga dödsfall: 33

Sanningen kan vanligtvis hittas i klarsynthet. Ivermektin fungerar, och det fungerar mycket bra. Harvard-utbildade virologen Dr. George Fareed och hans medarbetare, Dr Brian Tyson från Kaliforniens Imperial Valley, har räddat 99,9% av sina patienter med en COVID-cocktail som inkluderar ivermektin. De har släppt versioner av sin nya bok publicerad i Desert Review som alla borde läsa.

Jag kunde prata om