”We’re all being played. The so-called “Alt-Left” and “Alt-Right” are all rooted in elaborate, deadly street theater being played out on the national stage with real consequences…”, säger Mike Adams från Natural News.

Om du dragits in i ett socialt skapat hat mellan vänstern och högern har du blivit lurad av globalisternas teater som i bakgrunden kastar in ved i brasan för att hålla igång dessa konflikter, menar Mike Adams.

Läs mer på newsvoice.se

28 KOMMENTARER

 1. Detta slog då alla rekord i hur illa man kan uppfatta världen.

  Höger nationalismen har sitt ursprung i globalmotståndarna och är de verkliga förlorarna i den globala ekonomin.

  Vänsterungdomarna kommer från en lång tradition av vänsterfolk.

  Det var en KKK som dödade en motståndare. Tvärt om hände inte.

  • Antifa är vänsterfascister om den andra sidan kallas fascister. Antifa är ofta inblandade i våld och skadegörelse. Dom är finansierade av globaliserarna.
   Baader Meinhof var också en av US/Uk/Nato manipulerad företeelse.
   Det jag i en annan kommentar skrev om Britternas intriger under 16 17 och 1800-talen är fortsatt viktigt att känna till för att se mönstret. Detta att manipulera aktörer på det vis som beskrivs i Adams artikel är inget nytt utan har förekommit tex sen 1604 vid falskflagg händelsen Gunpowderplot. I det fallet fejkades en religiös konflikt för att få en förevändning till krig med Spanien. Och 1800-talet var fullt av fjärrstyrda revolutioner där historiker-etablissemanget fortfarande felaktigt beskriver det som genuina folkliga uppror.

   • Baader Mienhof. Det var ett ta sedan man såg dem i en text och anses vara ett avslutat kapitel.

    Hittar inget i texten som berör situationen idag.

    • Därmed ger du ytterligare ett exempel på oförmåga att tänka logiskt som en människa och ist logiskt som en relativt primitiv algoritm. Därmed inte sagt att jag är säker på att dina kommentarer är automatiskt genererade av ett dataprogram. Men du gör verkligen ditt bästa för att ge det intrycket. Det är som om du helt saknar förmåga att se självklara samband som de flesta människor skulle förstå utan förklaring. Dvs om tidigare upplagor av skenbart autonoma terrorister visade sig vara ett verk av västvärldens underrättelsetjänster inkl Nato’s stay behind/gladio nätverk då förstår de flesta att Antifa passar in i ett gammalt mönster. Men inte du eller spelar du dum? Och isf verkar det som om du vill hjälpa Vaken snarare än att bekämpa dom men det är väl inte din avsikt HM, eller?

     • Peter, tack för alla dina klargörande repliker! Oavsett om ”kommentatorn” HM (som tydligen är heltäckande här på denna blogg) är ett lego-troll, eller bara en automatiskt programmerad algoritm (en i så fall väldigt slarvigt gjord algoritm), det har varit väldigt lärorikt att ta del av dina stora och överblickande kunskaper inom politikens dolda värld!

     • Tack för vänliga ord. Jättebra att vi hjälps åt att stärka alt-medierna mot nedbrytande krafter.

     • Suck vad du fattar dåligt. Nu är man ett dataprogram i din värld

      Att du sedan kommer med att jag inte fattar något som jag anser var rent strunt det kan du tydligen inte leva med.

      Dvs om tidigare upplagor av skenbart autonoma terrorister visade sig vara ett verk av västvärldens underrättelsetjänster inkl Nato’s stay behind/gladio nätverk då förstår de flesta att Antifa passar in i ett gammalt mönster.

      Vad är ”tidigare upplagor av skenbart autonoma terrorister”? Ge några exempel.

      ”vara ett verk av västvärldens underrättelsetjänster” Hur vet du detta?

      Vad är ”inkl Nato’s stay behind/gladio nätverk” för något.

      ”då förstår de flesta att Antifa passar in i ett gammalt mönster” Obegripligt vad du vill säga.

      Så där nu har du fått vad som räknas som sakligt kritik.

  • Ojdå vet G Edward Griffin om detta då måste han vara frimurare eller så spånar han och de senare gäller vet jag efter att jag har ser ingående dokumentärer om frimurarna.

   Det samarbetar INTE.
   Myt att de gör det alltså.

   Kanadensiska frimurarna har visat vad de håller på med i TV just för att ta livet av en del av alla konspirationsteorier om frimurarna. Vi fick se deras invigningsrit.

   • Du ta och skriva vad du tycker själv istället för att komma med två länkar efter varandra.

    Sedan måste den du länkat till var ute och sprida felaktiga uppgifter.

    Fabianerna (eng. Fabian Society) är en brittisk, intellektuell, socialistisk rörelse/tankesmedja bildad 4 januari 1884. De påverkade bland annat Mahatma Gandhis politiska tänkande, och bidrog till bildandet av Centralföreningen för socialt arbete.

    Han slår alltså ned på social arbete utan av veta om det.

    • Länkar som jag refererar till speglar min uppfattning,
     men jag ska ändå förmulera några egna ord som berör detta ämne:

     Jag tror att begreppet “vänstern“ inom politiken
     betyder helt olika saker för olika människor. Många som avskyr det som de
     associerat till denna politik tänker förmodligen på Marx, Lenin, Stalin, Mao,
     tvång, ofrihet, förtryck, våld, planekonomi, orättvisa, medan andra får helt
     andra associationer: frihet, kärlek till sina medmänniskor, rättvisa, inga
     diktatorer, fria människor och företagare, hänsyn, måttlighet, kvalitet
     istället för kvantitet.

     Noam
     Chomsky associerar helt uppenbarligen till allt detta positiva när han
     betecknar sig själv som vänsterpolitiker. Lyssna gärna till föredrag av honom
     på Youtube och läs gärna hans böcker (väldigt många finns tillgängliga på våra
     bibliotek i svensk översättning).

     En
     annan intellektuell gigant är Griffin, anser jag, och jag ifrågasätter din
     kritik av honom. Bli gärna lite mer konkret i din kritik av Griffin, alltså
     kritik mot det han säger, inte spekulationer om annat.

     Föredraget
     nedan, också av Griffin, handlar bland annat om socialism versus fascism och är
     titulerat ”The Quigley Formula”, men jag har döpt om det till ”Aunt Alice
     Formula” i mitt sinne; om du lyssnar till hela detta så briljanta föredrag
     förstår du varför.

     https://www.youtube.com/watch?v=94CSNbF4XlU

     • 1 timme och 13 minuter. Kan inte karln vara mer konkret.

      Jag kallar detta övertalningsvideo och inte informationsvideo.

    • Om du är intresserad av vad Fabianerna verkligen är kan du inte lita på den officiella beskrivningen av dom: deras symbol sköldpaddan syftar på smygmetoden. Deras namn hänsyftar på en Romersk smygtaktik. De skulle smyga in socialismen via de etablerade partierna. Speciellt Labour som var en slags front för Fabianerna. Men dom överinsåg alla former av socialism alltså även de radikala.
     Syftet var att skapa den nya världsordningen där nationalstater raserats och i vilken den angloamerikanska oligarkin skulle dominera världen.
     Makarna Webb som var tongivande i Fabianerna var eugeniker dvs för rasförädling men Fabianernas ledare Georg Bernard Shaw var samtidigt för rasblandning. Shaw sade att framtiden tillhör ’the m-o-n-g-r-e-l’ dvs blandrasen och inte och den unge ädlingen. Greve Khalergi från den med Britternas oligarki förbundna Venetianska oligarkin formulerade Khalergiplanen där Europas befolkning tänktes blandas med Afrikas och där Europeernas hudfärg skulle bli som forntidens egyptier. Emellertid gjorde Khalergi och Fabianerna undantag för eliten: den skulle inte blandas. Nyligen(2013) påbjöd Peter Sutherland rasblandning i stor omfattning som nödvändig.
     Islamiseringen av Europa var tidigt på Fabianernas program och den har drivits på av UK/US under förevändning från oljekrisen 1973. Men den krisen var ren bluff och det var i sj verket dom parhästarna som tvingade på OPEC oljeprishöjningen då.
     David Rockefeller var sen unga år Fabian-socialist.
     Alfred Milner som var en av huvudpersonerna i Britternas ’Djupa Stat’ var en uttalad Brittisk imperialist och Socialist! Den maktgrupperingen avslöjades först 1981 för en bred publik då Carroll Quigley’s The Angloamerican Establishment publicerades postumt. Ingen förläggare vågade då den skrevs 1948. Quigley hade direkt insyn i deras privata arkiv och insiders som ännu levde under 40-talet anförtrodde sig till Quigley.
     Det ligger alla i fatet att Britternas verkliga 16 17 och 1800-tals historia är föga känd för allmänheten. Om man inte känner till Britternas tidigare intrigerande reagerar man med förvåning över de sammanhang som bla Griffin återger. Man skall vara medveten om att Griffin under kalla kriget varnade för kommunismen och höll föredrag därom. Hans senare intresse i saken kommer alltså inte från ngn som vill bekämpa kapitalismen i betydelsen sund marknadsekonomi utan det han försöker uppmärksamma folk på är det förrädiska samspelet mellan monopolkapitalister och deras skenbara opposition socialisterna som monopolkapitalisterna redan sen starten varit med att sponsra. Inte minst var Karl Marx gynnad av den Brittiska eliten.
     Att väldigt många socialister inte känner till denna bakgrund är beklagligt eftersom det gör dom lättare att manipulera.

     • De du skriver om är inte fakta utan en åsikt och åsikter får du ha men kom inte med ”Om du är intresserad av vad Fabianerna verkligen är kan du inte lita på den officiella beskrivningen av dom” för då vet jag att åsikten är baserad på lögner då jämt när jag kollar när dessa påståenden mynnar de ut i påhittade uppgifter utan förankring i verkligheten.

      Du får ha dess åsikter men gnisslar det inte när du ska ut i verkligheten med dem.

     • Vet du vad, HM, jag antar av ditt sätt att ”argumettera” att du är ett LEGO-TROLL! VoF? Här kom lite av din egen ”medicin” tillbaka: Personangrepp!

     • Det vanliga personliga påhoppen som man råkar ut för här på vaken.se

      Är ni så lättstötta som dessa kommentarer visar att ni är.

     • Det är väl dokumenterat. Ca tusen referenser har jag lätt tillgängliga om du vore intresserad men det är du inte för då hade du tagit upp det på ett seriöst vis. Ditt huvudsyfte är att bekämpa Vaken eller hur?

     • Ca tusen referenser. Ta fram den listan så jag får räkna dem om den hamnar nära 1000.

     • Ca tusen referenser finns i titeln
      1)The Milner Fabian Conspiracy(2003) förf Ioan Ratiu
      Undertitel How an international elite is taking over and destroying Europe America and the world

      Den dittills mest ingående analysen fanns i följande titel
      2)Fabian Freeway: High Road to socialism in the USA(1966)
      förf Rose Martin

      1) utvidgade analysen så att sambandet mellan Fabianerna och den övriga (delvis dolda)eliten så att helheten framträder bättre. Dvs att socialismen bara är en del av samma oligarkiska elits verktyg för att säkra världsherraväldet
      Utdrag från 1) finns tillgängligt på nätet om du googlar

      1) innehåller mängder med referenser till verk om socialism och Fabianism och Islamism som jag INTE citerar nedan

      Tjugo exempel på andra referenser ur 1)
      Numreringen är enbart lokal till denna lista och urvalet är som stickprov.
      3)The Great Deception: The Secret History of the European Union(2003) förf C Booker & R North
      4)The Fearful Master:A second look at the United Nations(1964) förf G E Griffin
      5)George Bernard Shaw: His Life and Works, A Critical Biography (1911) förf A Henderson
      6)The Unknown Lenin : From the secret Archive (1996)
      7)Communism:A brief History (2001)
      förf till 6&7 Richard Pipes, historiker och CFR medlem dvs tillhör en inflytelserik amerikansk elittankesmedja med NWO som mål.
      Pipes bekräftade fö 1984 att Anthony Sutton hade rätt ang det omfattande teknologiska samarbetet mellan Usa och Sovjet under hela den dittillsvarande Sovjetepoken. Pipes påpekade att de etablerade historikerna tiger därför att ’det är generande’
      [Knappast säger jag dom tiger för att inte bli utfrusna och få sina karriärer förstörda]
      8)Eurabia: The Euro-Arab axis (2006) förf Ye’or Bat
      9)Keynes at Harvard:Economic Deception as a political credo(1969) förf Z Dobbs
      10) Wall Street and the Bolshevik Revolution(1974) förf A Sutton
      11)Secret Affairs, Britains collusion with Radical Islam(2010) förf M Curtis
      12)MI6: Fifty years of special operations(2001) förf S Dorril
      13)The Shadow Party(2006) förf D Horowitz & R Poe
      undertitel: How Hillary Clinton and Sixties Radicals Seized Control of the Democratic Party
      14)The Angloamerican Establishment: From Rhodes to Cliveden(1981) förf C Quigley
      15)Memoirs (2002) förf D Rockefeller
      16)The Great Deception:Anglo-american Power and World Order(1998) förf M Curtis
      17)Franklin Roosevelt, my exploited father in law(1968, 1982) förf C B Dall
      18) OSS CIA and European Unity:The American Committee on United Europe 1948-60 (1995) förf R J Aldrich
      19)Web of Deceit: Britains Real Role in the World(2003) förf M Curtis
      20)Churchill The Greatest Britton Unmasked(2008) förf N Knight

     • En boks referenser räknas inte. Har skannat in och lagt ut en mindre bok och den hade ca 700 referenser. Allt med tillstånd från författaren och förlaget.

      Hade därför räknat den som en referens i en lista

      En koll.

      ”Undertitel How an international elite is taking over and destroying Europe America and the World”

      Har detta hänt och i så fall var finns bevisen för jag känner inte igen att världen skulle se ut på detta negativa sätt.

     • Referenserna står för sig själva och är inte beroende av var dom är listade. Jag valde den källan därför att den innehåller bra research. Och jag känner till många referenser där sen tidigare. Mitt skäl att nämna dom är som en service till seriösa läsare. Du är en okunnig människa och ditt omdöme väger lätt. Men eftersom ditt syfte är att försöka skrämma bort läsare presenterar jag alternativ för andra. Inte en chans att jag skulle ödsla tid på dig annars HM.

     • Har jag anklagat dig för okunnig? Skrämmer jag bort läsare så är de så i dina ögon. Anser du ödslar tid på mig. Så säger många på vaken.se och de anser jag beror dels på en ovana vid kritiker dels ovana att ta kritik.

      Du kan ju kolla hur mycket kritik jag får från vaken.se folket ofta av rena personliga påhopp och slagord som enbart gäller mig och noll av artikelns innehåll. Jag tål kritiken och vet eftersom detta är en öppen debatt kommer alla dessa påhopp att vara mycket negativa för vaken.se för det kommer att bekräfta vanligt folks negativa åsikter om vilket folk vaken.se är.

      När några jag känner var och titta på vaken.se så ansåg de att vaken.se folket drev med oss kritiker för så vansinniga idéer som fanns på vaken.se kunde väl ingen tro på.

      Till saken. Jag delar inte din ovanliga tolkning av världen för dels känner jag inte igen något av den i all den information jag får om världen och vad som händer i den och dels innehåller den enligt mig en hel rad fördomar vilket förklarar varför jag inte kommit i kontakt med den tidigare.

     • Jag håller med dig om att dom går till oförnuftiga personangrepp mot dig och jag håller med om att det skadar Vaken. Det är ytterligare ett skäl till att jag lägger tid på att bemöta dina kommentarer eftersom jag tror att du annars har framgång med att just skada de alternativa medierna. Där Vaken är en utmärkt variant. Många bra artiklar bla av Mikael Delavante även om det inte alltid framgår. Det är bra att dom recirkulerar väl underbyggda, men precis som du säger ovanliga informationer. Ovanliga därför att offentligheten, som du litar på, är enormt förljugen och har förvanskat till oigenkännlighet de senaste århundradenas historia. Men även om vi har helt olika uppfattningar om vilka källor som går att lita på så är vi i just denna kommentar iaf överens på några punkter.

     • Det finns en myt att man inte tar upp vaken.se frågorna men det beror på att vaken.se och dess domän är en bastant minoritet i samhället så ni märkts inte.

      Jag frågar folk om det vet vad vaken,se och de flesta har aldrig hör talas om det.

      Koll har visar att de som delar vaken.se åsikterna utgör ca 1 % eller ca 100 000 i samhället och då är ni så små att ni inte kommer fram med era idéer. Sedan presenteras en del idéer på ett klantigt sätt så de kommer aldrig att få genomslag (9/11) och några idéer är så verklighetsfrämmande att de inte heller kommer att få någon genomslag (Illuminati, NWO).

     • Thanks for taking the time to list these sources. Given time I will check them out.

     • Till HM igen (och för sista gången)!

      Det skulle vara betydligt effektivare för dig att maskera din verkliga härkomst, vilket med stor sannolikhet är VoF eller någon liknande förvillelseorganisation, genom att lägga in lite språkfel här och där, istället för bara i början, av din kommentar, för att sedan, i fortsättningen, skriva på högt utvecklad svenska.
      Du är definitivt inte så smart som du själv tror!

      Dags att övergå till en ny signatur?

      I så fall, även om du skärper dig en smula: Vi kommer att avslöja dig och dina uppdragsgivare även framöver – för ni är på väg mot undergången!

      Vänd om innan DET ÄR FÖR SENT!

      Jag hoppas att du blir en ”Paulus” istället för en ”Saulus”! Och alla ni andra i liknande livssituationer!

      Jag önskar av hela mitt hjärta att ni vänder om! Ni kan hjälpa till istället, och ni kan bli en del av kärlekens princip istället för att, som nu, bekämpa den.

     • Jag hade toppbetyg i skolan så inte är jag dum utan jag anser ni på vaken.se inte är särskilt smarta då det slarvar med det mesta när de gäller att kolla upp saker och ting

      Ni lever i en skydda bubbla och då blir en kritik som jag så omvälvande att ni inte vet vad ni ska göra annat än att skriva lite skit om mig.

      Ni tappar koncepten och kan inte diskutera vad artikeln eller tråden handlar om som i detta fall den vilda tolkningen av höger och vänster där man är särskilt irriterad på vänstern.

      Jag kallar den vild då de inte stämmer men hur samhället verkligen ser ut.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här