Detta näringsprotokoll har som syfte att skydda de som har injicerats med coronavaccin, och är även användbart för att skydda de som är bekymrade över spikproteinutsöndring som kommer från dem som har injicerats.

 • Zink (30–80 mg per dag beroende på hur hög den immunologiska stressen är)
 • D3-vitamin*
 • Liposomal vitamin C (30 ml, två gånger dagligen)*
 • Quercetin (500–1000 mg, två gånger dagligen)
 • Jod*
 • PQQ (pyrrolokinolinkinon) (methoxatin)*
 • Tallbarrste som innehåller shikimisyra eller shikimat (från gröna ätbara tallbarr): Det finns giftiga tallbarr, så var försiktig! När du dricker tallbarrste, drick också oljan/kådan som ansamlas! Shikimat, shikimisyra och deras derivat har: cancerbekämpande, antivirala, antimikrobiella, antikoagulerande och antitrombotiska egenskaper.
 • Fänkåls- och/eller stjärnaniste: Dessa är också en utmärkt källa till shikimat eller shikimisyra (som är känt för att neutralisera spikproteinet).
 • C60 (1–3 pipettdroppar per dag): Ett av de problem vi ser hos dem som har injicerats är störningar i deras energifält (magnetism) och lokala områden med kraftig inflammation. C60 är en rik källa av elektroner och fungerar som en brandsläckare för inflammation, samtidigt som den driver på (eftersom den biologiskt distribueras i hela kroppen) en normalisering av elektronflödet genom kroppen. I denna kategori erbjuder vi två produkter, den traditionella C60-produkten* är tillverkad av denne protokollskrivare (David Avocado Wolfe) och C60 SuperConcentrate* är tillverkad av en vän till mig som forskar om kol, vilken innehåller en högre koncentration av elektroner.
 • Kol (2–4 kapslar per dag): Kol är den främsta avgiftaren, och när den tas på fastande mage arbetar den sig ner i tarmarna och aktiverar en blodreningsprocess som kallas ”interstitiell dialys”. Vår produkt Kohlbitr* är det bästa aktiverade kokosnötkolet i världen, och nu erbjuder vi också det mildare björkkolet.*
 • Citrusfrukter (särskilt blodapelsiner på grund av deras höga hesperidininnehåll: hesperidin är en chalkonisomeras/(chalkon)-liknande quercetin som inaktiverar spikprotein)
 • Pepparmynta (mycket höga halter av hesperidin)
 • Vetegräs och vetegräsjuice (bladen innehåller höga halter av shikimat)
 • Superörter för att avaktivera spikprotein:

– Schisandrabär (fjärilsranka)* [Schisandra chinensis] (höga halter shikimat)

– Triphala-blandningar: På sanskrit betyder ordet triphala ”tre frukter”, och det är en kombination av indiskt krusbär (Emblica officinalis), harataki/svart myrobalan (Terminalia chebula) och bibhitaki (Terminalia belerica). Terminalia-frukterna är rika på shikimat.

– Johannesört (shikimat finns i hela växten och i blommorna)

– Löv från äkta valörtsväxt (Symphytum Officinale L.) (rik på shikimat)

– Mattram (Tanacetum parthenium L.) (löv och blommor är rika på shikimat)

– Löv från gingko [biloba] (rik på shikimat)

– Jätteisop (Agastache pallidiflora) eller Nässelisop (Agastache urticifolia) (rik på shikimat)

– Ambraträd (Liquidambar styraciflua): ett te gjort på de taggiga frökapslarna är rikt på shikimat.

* Indikerar produkter som kan beställas här: http://bit.ly/SpikeProtein

 

Författare: David Avocado Wolfe, Näringsprotokoll som kan förhindra skador från spikproteinet

Publiceringsdatum: 2021-06-21

Källa: David Avocado Wolfe, https://t.me/davidavocadowolfe

Översättning (fri, med reservationer för eventuella fel): Anarchos förlag

1 KOMMENTAR

 1. ”Finns giftiga tallbarr” Häftigt att påstå det och sluta där….Vilket tallbarr är farligt? Eller är det ett tomt påstående?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här