Det är 35 år sedan Olof Palme mördades. Att Olof Palme var också spion känner inte alla till. Han var knuten till militärspionaget.

whitetv.se

4 KOMMENTARER

  1. Red Ice Creations hade ett intressant radioprogram angående Palme, Österrikare och Josef Fritzl. Josef Fritzl blev stoppad i Sverige i en rutinkontroll samma dag och i samma område som Palme blev skjuten.

  2. Köp boken ”De ska ju ändå dö” av Gunnar Ekberg, han var agent i den svenska underättelsetjänsten.

    I boken framgår klart hur kommunister och palestinarörelser arbetade under 60 – 70 -talen.

  3. Vad hade hänt om S vägrat spionera på kommunister? Jo då hade borgarna haft ammunition till kosackvalsargumentation och dessutom var all kommunism ända sen starten på 1800-talet finansierad av monopolkapitalister för att använda som vapen mot angloamerikas konkurrenter. Det betyder inte att de kommunister som infiltrerade S i Sverige såg sig som verktyg för ett sånt ändamål. Men deras ideologiska grund kommer från källor som dom inte helt begriper. Dom är lurade och vet inte av vem. Det märks i högsta grad nu när många inom vänstern tagit parti för Usas imperialism men inbillar sig att de är mot förtryck.
    Så ur alla synpunkter är kommunism och andra totalitära ideologier ett problem för ett demokratiskt samhälle och det är naturligt att vara misstänksam mot sån infiltration. Borgerlig kritik mot det fenomenet stinker av hyckleri. Dom skulle angripa S oavsett hur dom agerade i det diskuterade fallet. Det är Palme-hat som driver dem att plötsligt skenbart försvara kommunister.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här