En bra samling människor anlände idag till området avsett för demonstranter, alternativ press och en del mainstream journalister.

Varmt och soligt väder utan chemtrails. Vi har sett kändisar som Luke Rudkowski från Wearechange (Intervju inbokad med honom imorgon), Alex Jones (totalt omringad av fans) fick vi på bild.

Vi har träffat många intressanta personligheter på plats, både såna som vill intervjua oss och folk som vill bli intervjuade av oss. Mark Anderson från American Free Press kommer vi göra intervju med imorgon ev på Lördag. Han intervjuade oss och vår vän Shanti Ritam (medlem i Partiet De Fria).

Polisen på plats har varit rätt ”snälla” dock fick G4S muddra oss innan vi blev insläppta på den avsedda platsen vid huvudentrén.

Charlie Skelton från The Guardian var på plats, vi bytte lite ord. Han kände igen mig (Bosse) så vi snackade lite grann och jag berättade om Partiet De Fria. Vi får se om The Guardian kommer skriva om oss.

Vi gav intervjuer till BBC (radioprogram), The Times (sedvanlig papper å penna intervju) och berätta mer om hur svensk massmedia undviker att rapportera om Partiet De Fria och ämnen så som Bilderberggruppen osv.

RussiaToday var också på plats återstår att se om vi kan få till en intervju med dessa. Var nån ny reporter jag ej kände igen inte Laura (Emmett) Smith som jag och Shanti haffade i St.Moritz.

För Daniel Nordberg har resan varit ögonöppnande och han springer runt med kamera i högst hugg för att göra intervjuer, fota, och nätverka i PR syfte å Partiet De Frias vägnar.

Just nu sitter vi på hotellrummet och laddar batterierna dom 3 vi har för filmkameran som VAKEN.se så generöst lånat ut samt mobiltelefoner osv.

Vi kommer ha mer videoklipp bilder etc att presentera när vi kommer hem.

Partiet De Fria bevakar Bilderberg: Dag 1

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här