Det var igår som Rebel News-reporter Selene Galas frågade Albertas nya premiärminister Danielle Smith när ovaccinerade personer som tyranniserats av regeringen ska få en ursäkt.

Enligt nättidningen hade Smith, som också är partiledare för provinsens konservativa parti, lovat att göra just det när hon kandiderade till den lokala premiärministerposten.

Och det tog bara sekunder innan ursäkten kom.

– Jag kan be om ursäkt nu. Jag är djupt ledsen, svarade hon. Jag är djupt ledsen för alla som på ett olämpligt sätt utsattes för diskriminering på grund av sin vaccinstatus. Jag är djupt ledsen för alla statsanställda som sparkades från sitt jobb på grund av sin vaccinstatus, och jag välkomnar dem tillbaka, om de vill komma tillbaka.

Läs mer på swebbtv.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här