Här är reflektioner kring vaccineringen från en israelisk rabbin vid namn Chananya Weissman.

1. Det är inget vaccin. Per definition ger ett vaccin immunitet mot en sjukdom. Detta ger inte immunitet mot någonting. I bästa fall minskar det bara risken till ett allvarligt förlopp, om man skulle bli smittad. Därför är det en medicinsk behandling, inte en vaccinering. Jag vill inte genomgå en medicinsk behandling för en sjukdom som jag inte har.

2. Läkemedelsföretagen, politikerna, det medicinska etablissemanget och media har gått samman för att enhälligt hänvisa till detta som ett vaccin när det inte är ett, med avsikt att manipulera människor till att känna sig trygga med att genomgå en medicinsk behandling. Eftersom de är bedrägliga litar jag inte på dem och därför vill jag inte heller ha något med deras medicinska behandling att göra.

3. De förmodade fördelarna med denna medicinska behandling är minimala och under alla omständigheter så varar de inte länge. Etablissemanget medger detta, och talar redan om ytterligare inokuleringar och ett ständigt ökande antal nya ”vacciner” som skulle krävas att tas regelbundet. Jag vägrar att göra mig till en kronisk patient som regelbundet tar emot injektioner av nya läkemedelsprodukter bara för att minska risken att få ett allvarligt förlopp av ett virus som dessa injektioner inte ens förhindrar.

4. Jag kan minska risken att få ett allvarligt förlopp av ett virus genom att naturligt stärka mitt immunförsvar. I händelse av att jag smittas av ett virus finns det vitaminer och väletablerade läkemedel som har visat fantastiska resultat i att avvärja sjukdomen, utan de risker och okända faktorer som innefattar denna medicinska behandling.

5. Etablissemanget insisterar på att denna medicinska behandling är säker. De kan omöjligen veta detta eftersom de långsiktiga effekterna är helt okända och kommer inte att vara kända på många år. De kan spekulera om att det är säkert, men det är oärligt av dem att göra ett sådant antagande om något som omöjligen kan vara känt. Eftersom de är oärliga, litar jag inte på dem, och jag vill inte ta del av deras behandling.

6. Läkemedelsbolagen tar inget ansvar om något går fel, och de kan inte stämmas. Samma gäller för de politiker som förespråkar denna behandling. Jag kommer inte att injicera mig själv med en ny experimentell medicinsk metod när människorna bakom den inte är skadeståndsskyldiga eller tar något ansvar om något går fel. Jag kommer inte att riskera min hälsa och mitt liv när de i sin tur inte är villiga att riskera någonting.

7. Israels premiärminister har öppet medgett att det israeliska folket är världens laboratorium för denna experimentella behandling. Jag är inte intresserad av att vara försökskanin eller att donera min kropp till vetenskapen.

8. Israel gick med på att dela medicinska uppgifter om sina medborgare med ett utländskt läkemedelsföretag, denna eftergift var en grundläggande del i deras överenskommelse om att få ta del av vaccinprogrammet. Jag samtyckte aldrig till att mina personliga medicinska uppgifter skulle delas med någon utländsk juridisk person, jag blev inte ens tillfrågad. Jag kommer inte att bidra till detta omoraliska företag.

9. Cheferna och styrelseledamöterna på Pfizer har bevittnats säga att de inte genomgått sin egen behandling, trots alla lovord och försäkringar. De hävdar att de anser det orättvist att gå före i kön. Detta är en befängd ursäkt, och det vittnar om en enorm fräckhet att ens säga en sådan sak. Den ”kön” existerar endast i deras fantasi; om de lade undan ett par injektioner för sig själva skulle inte någon höja på ögonbrynen. Dessutom, miljardärer med privata jetplan och privata öar är inte kända för att ställa sig i kö och vänta medan hundratals miljoner bönder världen över går före för att få något som dessa miljardärer vill ha för sig själva.

10. De etablerade medierna har accepterat denna befängda förevändning utan frågor eller intresse av att undersöka. Dessutom lovprisar de Pfizers chefer för deras förmodade självuppoffring att inte ta sin egen experimentella behandling innan vi gör det först. Eftersom de anser oss sådana dårar, litar jag inte på dem och vill inte ha deras nya behandling. De kan ha min plats i kön. Jag ställer mig längst bak.

11. Tre fakta som måste sättas ihop:
* Bill Gates framhåller ihärdigt att dessa vacciner är avgörande för mänsklighetens överlevnad.
* Bill Gates anser att världen har för många människor och måste ”avfolkas”.
* Bill Gates, kanske den rikaste mannen i världen, har inte heller injicerats. Ingen brådska.
Nej, jag avvaktar på alla medicinska behandlingar han vill att jag ska ta.

12. Etablissemanget har varit helt ensidiga i lovordandet av denna behandling. Politikerna och medierna uppmanar människor att det är både en moralisk och medborgerlig plikt att vaccinera sig. Fördelarna med behandlingen är mycket överdrivna, riskerna ignoreras, och det okända viftas bort. Eftersom de är bedrägliga och manipulativa, kommer jag inte att satsa mitt personliga välbefinnande på deras integritet.

Ta del av de 19 övriga anledningarna här.

Originaltext: Veidos nyhetsbrev, Rabbinen Chananya Weissman – 31 skäl till att jag inte tänker vaccinera mig

veidos.nu

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här