Trots att covid har besegrats i Sverige är regeringen fortfarande fanatiskt engagerad i att injicera alla barn, även om de vetenskapliga uppgifterna tydligt visar att covid inte är ett hot för dem. Britta Björkholm, avdelningschef på Folkhälsomyndigheten, säger att 70 procent av 16–17-åringarna har fått minst en dos av sprutan och drygt hälften har fått en andra dos. Bland 12-15-åringar har 12% fått minst en dos. Det experimentella vaccinet säljs till barn med argument att de ska ha rätt att besöka mormor. Psykologer i USA säger dock att detta är en form av barnmisshandel som inte bör uppmuntras.

Är vaccinet verkligen effektivt?
Med nästan 66 procent av den svenska befolkningen som har tagit det experimentella covid-vaccinet lovordar statliga hälsomyndigheter vaccinets effekt. Antalet fall och dödsfall av covid-19 ligger på de lägsta nivåerna i år. Berättelsen verkar bra och behändig, förutom ett problem. Den är inte sann. Officiella siffror visar att covid-dödsfallen började minska kraftigt från mitten av februari, och det totala antalet covid-fall började minska i början av maj då hade endast 7 procent av Sveriges befolkning tagit båda doserna av det experimentella covid-vaccinet. Oberoende forskare tror dock att naturlig flockimmunitet är den verkliga anledningen till att covid har besegrats. Tyvärr står Sverige inför en vinter där människor nu kan drabbas av effekterna av det dödliga covid-vaccinet som har dödat minst 50 000 människor i Europa och USA.

Olika regler för eliten och bönderna
I Sverige finns regler för befolkningen och sedan andra regler för den styrande eliten. Centerns partiledare Anders W Jonsson ställde en fråga: Är tillräckligt många riksdagsledamöter injicerade för att riksdagen ska återgå till det normala arbetet? – Om det visar sig att det är en stor andel riksdagsledamöter som inte är vaccinerade, behöver ju riksdagens arbete anpassas”, säger han till DN. Jonsson tog upp frågan i riksdagen efter att ha fått veta att endast 6 av 8 ledamöter från Kalmar har tagit sprutan. – Om man skulle översätta den procentuella andelen till hela riksdagen skulle det kunna innebära att vi har 50, 60, 70 personer som inte är vaccinerade.” Riksdagsförvaltningen kräver inte att ledamöterna tar sprutan.

Italien – Draghiregimen attackerar aktivister, men protesterna växer”
Tidigare i veckan utlöste Italiens Draghiregim sin brutalitet i form av en kemisk gasattack mot fredliga människorättsaktivister och arbetare i hamnen i Trieste. Hamnarbetare sågs ligga på marken krampande som ett resultat av gasen, och polisen skonade inte mödrar och barn som var där för att stödja sina män. Även när de sprang från den kemiska attacken skanderade demonstranterna: ”FRIHET!” Trots det våldsamma förfarandet återvände aktivisterna nästa dag och de fortsätter fortfarande att ockupera hamnen. Men ännu mer häpnadsväckande är att, trots förtrycket, sprider och växer protesterna runt Italien. Många upplever att deras land är under direkt attack.

Medan det råder en nyhets blackout av protesterna har aktivister lagt upp videor av massiva protester i städerna runt hela landet, och de växer dag för dag. Polisbrutaliteten fortsätter, inklusive sexuella övergrepp mot unga kvinnor men det kommer rapporter om att vissa poliser börjar gå över till folket och vägrar att följa order om att slå ned de fredliga demonstranterna.

Förutom att protestera på gator och torg är att ”sjukanmälan sig” ett annat sätt för arbetstagare att undvika att uppfylla kraven på det gröna passet. I måndags var cirka 192 000 personer lediga, jämfört med cirka 165 000 föregående vecka. Ändå visar regeringssiffrorna en ökning av antalet gröna pass som utfärdats – nästan 915 000 under måndagen; 600 000 under tisdagen och cirka 800 000 under onsdagen. Mellan den 11-13 oktober varierade de dagliga siffrorna mellan 292 000 och 369 500. Ca 90% av de gröna pass som utfärdades under förra veckan baserades på negativa test, och inte att de skulle ha tagit det experimentella covid-vaccinet som har dödat cirka 50 000 människor i Europa och USA.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.
Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Regeringen förblir en fanatisk kommitté för barnvaccination

1 KOMMENTAR

  1. Det finns dom som vet vad sprutan kan innebära för framtida men och lidanden.
    Har träffat personer som säger att deras föräldrar undvek att vaccinera mot vissa sjukdomar tom. så har dessa föräldrar fått tandvården att inte fylla deras barns tänder med amalgam. Något som mer eller mindre var obligatoriskt på 70-80 talet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här