Riksdagens socialutskott håller på att färdigställa regeringens förslag om en fyra månader lång förlängning av pandemilagen, formellt kallad covid-19-lagen, som inför ovetenskapliga kontrollåtgärder för allmänheten som påstås stoppa spridningen av covid-19. Den nuvarande lagen utlöper den 31 januari och en majoritet i kommittén motsätter sig en förlängning av lagen till maj. Deras ståndpunkt är att förlänga lagen i två månader och kräva att regeringen återkommer med ett förslag om ytterligare förlängningar senare. Oppositionen har kritiserat regeringen för att missbruka makten genom covid-19-lagen.

Coronakommissionen som utreder hanteringen av den påstådda pandemin har blockeras tillgång av regeringen till relevanta register som pm, loggböcker och annan dokumentation som gjorts av tjänstemän inom det relaterade regeringskansliet. Yttrandefrihetsexperten Nils Funcke kallade det ”synnerligen bekymmersamt” att regeringskansliet inte lämnade ut de begärda bevisen till kommissionen..” – Rent generellt så är kommissionen tillsatt för att gå till botten med hur pandemihanteringen gått till. Och då är det ju en förutsättning att man får tillgång till alla handlingar om hur den har skötts.”

Svenske löparen senaste friidrottaren som dör plötsligt
23-årige Erik Karlsson är den senaste elitidrottaren som plötsligt dör när han tävlar i sin sport. Karlsson, som tävlade för Högby nådde anmärkningsvärda nationella resultat under sin löparkarriär. Han drabbades av hjärtstillestånd och kollapsade under ett lopp på nyårsafton. Han kunde inte återupplivas. Karlsson ansluter sig till en lång rad tävlingsidrottare som under 2021 började kollapsa och plötsligt dö efter en omfattande utrullning av de experimentella COVID-19-injektionerna. Under 2021 dog enligt rapporter cirka 200 idrottare plötsligt av hjärtrelaterade problem och flera hundra andra diagnostiserades med problem som ex. hjärtmuskelinflammation.

2022 har inte varit något snällare mot de mest atletiska människorna på planeten, med över tio kända idrottare som dött inom sporter som sträcker sig från; fotboll, motorcykel och kampsport till vattenpolo. I slutet av förra året efterlyste den tidigare engelske fotbollsspelaren Matt Le Tissier en noggrann utredning av kollapsande och döende idrottare. Hittills har ingen känd undersökning genomförts trots att Vaccine Safety Research Foundation, VSRF:s ordförande Steve Kirsch i november 2021 publicerade en studie som fastställde en 6000% ökning av antalet idrottare som lider av plötsliga biverkningar.

Britter lämnar in klagomål till internationella domstolen
Dr. Mike Yeadon, tidigare vice vd och chefsforskare för allergi- och respiratorisk forskning vid Pfizer, är en av flera framstående brittiska röster som avslutade år 2021 genom att lämna in ett officiellt klagomål till den internationella brottmålsdomstolen i Haag. Klagomålet hävdar brott mot Nürnbergkoden, brott mot mänskligheten, krigsförbrytelser och aggressionsbrott i Storbritannien. Vd:arna för Pfizer, Astra Zeneca, Moderna och Johnson & Johnson nämns som förövare av de påstådda brotten.

Ytterligare påstådda förövare inkluderar Storbritanniens premiärminister Boris Johnson och nyckelpersoner i hans kabinett: Chris Witty, Matt Hancock och Sajid Javid. Den långa listan över anklagade inkluderar också Anthony Fauci, Bill Gates, Melinda Gates, generaldirektör för Världshälsoorganisationen Tedros Adanhom, EcoHealth Alliance president Peter Daszack och World Economic Forums grundare Klaus Schwab. I det 46-sidiga klagomålet står; advokaten Hannah Rose, astrofysikern Piers Corbyn, pensionerade polisen Mark Sexton, begravningsdirektören John O’Loony, aktivisten Johnny McStay och sjuksköterskan Louise Shotbolt tillsammans med Dr. Yeadon.

CDC-chef chockar världen med minskade siffror
USAs Center for Disease Controls chef Rochelle Walensky erkände nyligen att de flesta amerikanska dödsfall som tillskrivs covid involverade äldre som var multisjuka. ”Det överväldigande antalet dödsfall, över 75 procent, inträffade hos personer med minst fyra multisjukdomar”, säger Walensky. Denna uppskattning skulle innebära en minskning räknat från februari 2020 av det totala antalet påstådda covid-dödsfall i USA från över 800 000 till drygt 200 000.

Italien minskade också sina uppskattade covid-dödsfall från förra året med över 90 %. Myndigheterna medgav att de flesta påstådda COVID-offer redan var döende av tre eller fler multisjukdomar och var vid hög ålder. Att överdriva antalet covid-dödsfall 2020 var den viktigaste delen i den propagandastrategi som användes för att skapa den verkliga pandemin av rädsla och desinformation. Detta har kastat en stor del av världens befolkning in i en obeveklig, hysterisk hypokondri medan deras nationer förvandlas till totalitära dystopier. I USA användes även en annan metod för att öka covid-antalet. Detta uppnåddes genom att uppmuntra sjukhus att rapportera alla dödsfall som covid. Enligt visselblåsare som den tidigare stridssjuksköterskan Erin Marie Olszewski fick sjukhusen betalt tusentals dollar för varje covid-diagnos.

Österrikiska läkare fördömer lag som kriminaliserar ovaccinerade
199 Österrikiska läkare och doktorander har skickat ett öppet brev till den Österrikiska medicinska föreningens ordförande Dr. Thomas Szekeres i vilket de fördömer den förestående kriminaliseringen av de ovaccinerade i nationen. De anklagar Dr. Szekeres för att bryta mot den grundläggande medicinska etiken genom att hota samvetsgranna läkare som respekterar den medicinska etiken.

I brevet hänvisar de till de tre pelarna i evidensbaserad medicin som deras kallelse bygger på och kräver att deras högsta representant respekterar dem, och om inte, avgå. De skrev: ”Du har brutit mot de grundläggande principerna för evidensbaserad medicin och medicinsk frihet att behandla och hotat samvetsgranna kollegor med generella disciplinära sanktioner”. I sitt uttalande benämner läkarna antalet rapporterade biverkningar av covid-19-injektionerna som ”skrämmande” och att ”den allmänna deklarationen av vacciner som av läkarföreningen, politiker och media sägs vara ”säker” därigenom visar sig vara ovetenskaplig propaganda.” ”Läkare måste inte bara tillåtas påpeka en möjlig obalans mellan fördelarna och skadorna med covid-19-vaccination utan de är också skyldiga av medicinsk etik och Genèvedeklarationen att informera sina patienter om de många möjliga biverkningarna och riskerna med vaccination.”

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal

Regeringens covid-hantering skapar kaos

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här