Är Hillary Clinton sjuk?

Sanningen om Hillary Clintons bisarra beteende.

13 KOMMENTARER

 1. Noga var det en hel del spekulerande i denna video så på frågan ”Är Hillary Clinton sjuk?” så är den som gjort video (britt?) inte sanningen på spåret i större delen av videon. ”Drogberoende” var kommer substansen i det ifrån

     • Sidan innehåller rykten och osäkra uppgifter med gissningar.
      Har kollat upp det hela och uppgifterna cirkulerar på webbsidor som är kända för att ägna sig åt liknande ryktesspridning.
      Du får gärna tro på dylikt men jag vägrar tro på rykten och myter då de inte ger någon bra grund för att förstå världen.

     • Självklart använder man samma strategi för att dölja detta precis som man gjorde med ex. Benghazi-attacken för man vill inte att denna information skall nå den lilla människan.

      Förr eller senare så flyter det mesta upp till ytan och att han har drogproblem är inget nytt, men du får tro vad du vill och fortsätt rösta på 7-klövern så blir din framtid säkerligen ljus…

      Har du läst de 28 saknade sidorna gällande 9/11? Detta är också något som bevisar motsatsen mot tidigare information som nått den lilla människan. Konstigt är dock att INGET av detta nämnts i Svensk media?

     • Du och andra här på vaken.se hör till en grupp som alltid tror det har hänt något annat än det som rapporteras i vanliga media och därför tror att de döljs olika saker. Jag kollar det och undrar hur lättlurade en del är som saknar all form av kritiskt tänkande runt de egna material och istället har de som en sanning utan kontroll av dess innehåll.

      Vad har ni hittat på om Benghazi-attacken? Det ska bli intressant vad de är för saker du kommer med.

      Vad i all världen är de 28 sakande sidorna om 9/11. Saknade i från vad? Har aldrig hör talas om det så du får visa dat det är då det inte går att hitta något om det via en sökning på webben. Även det kommer att bli intressant och se vad det kan handla om.

      Vill bara påpeka att ni på vaken.se kommer med uppgifter som endast underrättelsetjänster rimligen kan veta något om t.ex. Bills drogproblem och vilka anstalter han skulle ha avgiftats på och olika ”sanningar” om vad CIA och likande sysslar med, så antingen är det så eller så är uppgifterna påhittade.

     • GÅ OCH SKIT SÅ DU BLIR KLAR I HUVUDET ISTÄLLET!!

      ”Vad har ni hittat på om Benghazi-attacken?”

      Vadå hittat på? Är det därför FBI fortfarande utreder detta?

      Finns MYCKET att läsa här, https://wikileaks.org

     • Ja som vanligt så tål du och andra här på vaken.se mothugg dåligt utan att komma med ovett.

      Förklara för mig dels varför du länkar så mycket och dels inte klarar av själv, som jag gör, att förklara din ståndpunkt på egen hand.

      Hittar inget på Wikileak så jag frågar dig igen för jag fick inget svar:

      Vad i all världen är de 28 sakande sidorna om 9/11?
      Vad har ni hittat på om Benghazi-attacken?
      Jag inte överraskad att det blir på detta sätt när man försöker få svar på några av era påståenden. Du och andra här på vaken.se klarar inte ens av att svara på era egna påståenden hur världen ser ut för ni är så ovana att göra det och så går det om man håller borta alla kritiker. Utan mothugg blir man så svag att man inte ens själv kan framföra de egna åsikterna. Det är en trend för du är inte den första som har svårt att svara på frågor om den egna åsikten.

     • Min farfar sa en gång ”TRÄT INTE MED KRÄK” och det gör jag heller aldrig och kommer heller inte att göra det denna gång.

      Hittar du inget på Wikileaks så är du dummare än vad jag trodde…

      Du kanske saknar förmågan att söka information och då bör du istället ägna dig åt något annat än att läsa dessa sidor som bara är lögner enligt dig.

     • Det råd din farfar kom med visar att han tycker att det finns kräk. Något som jag inte tycker.
      Det handlar INTE om att leta svar på webben utan en kontroll om du kan svara på frågar som du själva har påstått saker om.

      Så för tredje gången

      Vad i all världen är de 28 sakande sidorna om 9/11?
      Vad har ni hittat på om Benghazi-attacken?

      Du ska svara på detta och inte kräva att folk ska leta på webben om detta för om jag då hittar svar där som helt går emot vad du och vaken.se anser om detta skulle du då anse de var OK.
      Jag kan göra det och se hur du reagerar men du får en chans att svara på frågorna först.

     • ABSOLUT! Hitta dina bevis som motsätter sig detta så anser jag att det är OK… Bring it on!

     • Söker ”28 missing page 9/11” på Wikileak och får 617 träffar!!!
      Så hur enkelt är det då enligt dig att hitta det rätta i den högen.

      Benghazi-attacken handlar om när militanta islamister 2012 attackerade det amerikanska konsulatet i Benghazi i Libyen och dödade ambassadör Chris Stevens, U.S. Foreign Service Information Management Officer Sean Smith, f.d. Navy Selas Tyrone Woods och Glen Doherty.

      Alla som påstår sig veta mer var alltså där och bevittnade det hela eller så hittar de på alltihopa för hur kan man veta mer om man inte var närvarande.

      Nu besitter ju vaken.se och andra i den domänen magiska krafter så de vet mer än man egentligen kan veta utan att ha undersättelsekontakter eller kontakter i detta fall bland de libyer som var med.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here