Den industriella revolutionen ledde oss in i IT-revolutionen som i sin tur leder oss vidare till sanningsrevolutionen.

Tills nu har det funnits en stark separation av exoterisk kunskap, dvs kunskap som är allmänt tillgänglig, och esoterisk kunskap, som endast varit tillgänglig för de mest inflytelserika i samhället. Det betyder i klarspråk att kunskap har hållits dold för massorna för att gynna olika intressen.

Genom IT-revolutionen har kunskapen hittat ut på internet och är numera allmänt tillgänglig för alla som söker.

Sanningsrevolutionen innebär flera möjligheter. Det finns nu en möjlighet att vi för första gången skall få ett verkligt fritt samhälle. Jag förväntar mig även stora framsteg inom forskning och vetenskap. Speciellt inom hälsa och energiframställning som varit särskilt tillbakahållna.

Det finns även flera utmaningar. Först och främst så betyder det att individen måste förstå att mycket av den information som ligger till grund för vår nuvarande världsbild är felaktig. Vi måste nu ompröva och skapa en ny världsbild. Inte nog med det, vi måste själva ta ansvar för våra trosuppfattningar då det inte finns någon uppenbart trovärdig källa.

Det är av stor vikt att inte låta makten ytterligare centraliseras i en världsregering. Problemen kommer inte att lösas av samma grupper som skapat problemen oavsett vilken förpackning de har.

Sen måste vi hitta sätt att förstå hur det kunde ha blivit som det blev och kunna förlåta det oförlåtliga. Det finns ansvariga på alla nivåer av samhället och vi är slutligen alla delaktiga i upprätthållandet av de befintliga strukturerna. Det kommer att ta tid och tålamod innan dessa strukturer kan omvandlas samt hitta ärliga och medvetna människor som kan hjälpa att leda vägen.

Ett viktigt steg är att skapa en sann demokratisk plattform där vi kan studera, diskutera och stödja alla i den här övergången. Tills vidare får vaken.se och exoteriska.se vara den plattformen.

Av: Mikael C.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här