Sasha Latypova, en pensionerad expert från läkemedelsindustrin med 25 års erfarenhet, uttrycker stark kritik mot att Nobelpriset i fysiologi eller medicin tilldelas för forskning om mRNA-vacciner. Hon hävdar att denna teknik har lett till omfattande hälsoskador, inklusive miljontals dödsfall, skador på hundratals miljoner människor, missfall, sterilitet, reproduktionsproblem, ökad cancerincidens och hjärtskador. Latypova anklagar vaccinteknologin för att vara farlig och påstår att den producerar felaktiga proteiner som orsakar autoimmuna sjukdomar.

Latypova argumenterar för att Nobelpriset istället borde tilldelas läkare som förespråkade tidig behandling och varnade för farorna med mRNA-vacciner. Hon nämner Dr. Mike Yeadon och Dr. Wolfgang Wodarg som exempel på individer som gjorde tidiga och korrekta förutsägelser om riskerna med tekniken. Hon kritiserar också tilldelningen av priset som politiskt motiverad och inte baserad på vetenskaplig förtjänst. Latypova hänvisar till en nyligen publicerad artikel i tidskriften Nature, som hon hävdar bekräftar hennes synpunkter om bristerna i mRNA-tekniken.

nobelprizeprotest.com, Sasha Latypova om Nobelpriset i fysiologi eller medicin som tilldelas för forskning om mRNA-vacciner

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här