Mikael Cromsjö, grundaren till vaken.se, startar nu ett projekt för att organisera och utbilda andliga krigare. Projektet är öppet för alla som längtar efter att delta i uppvaknandet av världen. Så här skriver Mikael på UniteAwake.com:

Vi är Andliga Krigare. Tiden är här för att komma samman och öka våra krafter.

Shambala WarriorJag vill att du ska ha de bästa möjligheterna att få ut maximalt av ditt liv. Vi kan alla ha nytta av att få stöd av andra människor för att ge oss extra kraft att kunna genomföra de saker som vi verkligen vill, men som vi inte lyckas genomföra själva.

Shambala Warrior Tillsammans är vi starkare och kan hjälpa varandra. Genom att ha andra människor att dela våra drömmar och målsättningar med så får vi omedelbart mer kraft och klarhet. Att bara lyssna till andras drömmar ger dig nytt hopp och tillit till vår inre kraft. Vi måste tro på magi och mirakel. Att tro på vår gemensamma dröm av kärlek och ljus. En dröm som är inom räckhåll, när vi tror på den tillsammans.

? Jag erbjuder dig de verktyg som jag funnit av högst vikt i mitt liv. – Hur vi kan lyssna och prata från hjärtat. En så kraftfull princip att du kan vara avslappnad även när du pratar om ämnen som du normalt vore rädd att nämna. – Hur du kan uppleva Kärlek som är utan band. Kärlek som tar dig närmare nuet och in i extas. – Hur du kan leva ett enkelt och rikt liv som ger dig mer fri tid och mer rikedom. – Hur du drömmer stort, gör planer och genomför dem. Du får alla verktyg som du behöver för att vara en kraftfull andlig krigare.

? Nya cirklar startar så snart det finns sex nya deltagare. Tillsammans kommer ni att studera material, praktisera coachning med varandra, dela era framgångar och stödja varandra. De första månaderna kommer att vara ledda av en lärare. Efter det så kommer ni kunna fortsätta cirklarna själva. Ni lär er hur ni kan coacha och hjälpa varandra samt hur ni kan startar och leda nya cirklar.

Lär mer om projektet på UniteAwake.com

Shambala Warrior Circles

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här