Spikprotein som produceras av de vaccin som man nu injicerar mot covid-19 är långt farligare än själva viruset. Dessa patogener ser ut att bl.a. ackumuleras i äggstockarna hos kvinnor och förgifta bröstmjölken för ammande barn.

Lars Bern rapporterar om en väletablerad vaccinforskare som gjort allvarliga upptäckter. Det visar sig att spikproteinerna som bildas efter mRNA-vaccinernas inträde i kroppen inte stannar i det muskulära området där sprutan satts. I stället transporteras spikproteinet runt i hela kroppen och anrikas i olika organ.

Efterhand har det visat sig att spikproteinet i sig, är mycket farligare än vad man tidigare trott. Nu visar flera undersökningar att spikproteinet är själva orsaken till de blödningar samt blodproppsbildningar som man tidigare upptäckte hos patienter som drabbats av den allvarligare sekundära fasen av covid-19.

Kombinerat med spikproteinets destruktiva egenskaper i blodkärl, blir nu upptäckten av dess stora spridning alarmerande. I den omnämnda forskningsartikeln bifogas en tabell över koncentration av spikproteinet efter olika tider för olika organ. Det visar sig att äggstockarna är ett av de organ där spikproteinerna ansamlas i högst grad.

Det rapporteras även om blödningar i mag- och tarmsystem för ett ammande spädbarn där modern vaccinerats. Barnets liv gick inte att rädda. Detta ger en indikation på att spikvaccinet även överförs via modersmjölken vid amning.

Vaccine researcher admits ‘big mistake,’ says spike protein is dangerous ‘toxin’ | News | LifeSite (lifesitenews.com)

Horrifying study reveals mRNA vaccine nanoparticles are circulated throughout the entire body: Brain, heart, liver, ovaries, testes and more – NaturalNews.com

swebbtv.se, Spikprotein från coronavaccin ackumuleras i äggstockarna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här