Aldrig kunde man tro att det skulle finnas ett golv som både andas funktionalitet och stil. Men det finns. Glöm repiga golv med fläckar som inte går bort och ojämn struktur. Har du barn eller djur så vet du förmodligen med dig att snygga golv kan enkelt förvandlas till sjaskiga.

Snygga kvalitetsgolv från Pergo

Med ett golv från Pergo behöver du inte tumma på kvaliteten eller utseendet. De vattenresistenta laminatgolven från Pergo kommer med klickfog, vilket innebär att det blir extra tåligt. Det är helt enkelt världens bästa uppfinning. Dessutom lämpar det sig fint för golvvärme, installera värmeslingor för det ultimata golvet i ditt hem. Åtnjut också marknadens bästa garanti – i 33 år har du garanti på att ditt laminatgolv håller sig fint.

Laminatgolv i ek

Slitstarkt, tåligt, urfint, vattentätt… Kärt barn har många namn. Att förändra sitt hem behöver inte vara krångligt, Pergo laminatgolv i ek är i särklass de bästa på marknaden. Ett golv gjort i riktig ek kräver otroligt mycket underhåll. Det gör inte ett laminatgolv i ek; njut, spill, våttorka och gå på det så mycket du vill utan att det förändras. Det bästa är att man knappt ser skillnad på laminat ek och riktig ek, tack vare naturliga skönhetsfel, ådror i ”träet” och en dämpad, matt yta.

Drömmen om ett trägolv

För dig som däremot älskar känslan av att komma nära naturen, känna trä under dina fötter och vill kunna presentera ditt trägolv för alla du känner utan att det går sönder – då ska du lägga plankgolv från Pergo. Ett vackert trägolv drömmer varenda människa om, men för få blir det verklighet eftersom trä, i sanningens namn, är ganska svårskött. Med Pergo trägolv kan drömmen dock bli sann eftersom det är slitstarkt och kommer med livstidsgaranti.

Enkel golvläggning med klicksystem

Tack vare extremt enkel läggning av golvet med hjälp av ett klicksystem, gör du det enkelt hemma själv. Bara det att man slipper få tag i en fackman som ska ha tid att hjälpa en att lägga golvet gör att det är värt det. Välj mellan olika storlekar och färger, former och utföranden och beställ med enkla klick på hemsidan. Man skulle kunna kalla det revolutionerande renovering faktiskt. Välj ett trägolv med StayClean teknologi och njut av ett trägolv som blir tåligt och slitstarkt, även med djur och småbarn som trampar omkring på det.
Valet är enkelt – med ett golv från Pergo i ditt hem kan du glida bekymmersfritt över det i många år, oavsett om du väljer trä eller laminat.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här