WHO och samhället vann tankekriget om vaccineringen men förlorade förtroendet.

Så står det klart. Det som ett fåtal anade och ville lyfta fram förra hösten, nämligen att svininfluensan och vaccinationshysterin var en bluff, ett överdrivet påhitt utan verklig täckning.

Debattörer, media, vetenskapliga skribenter och konservativa försvarare av samhällsordningen kallade ifrågasättandena för konspirationsteorier. Myndiga läkare och professorer som med en allvarlig och vuxen ton framträdde i tv och som uppmanade till vaccination hade INTE koll på läget. Medias skrämselpropaganda var INTE berättigad. Nu när pandemin, som aldrig varit en pandemi, officiellt är över enligt WHO så visade det sig att de två miljoner människor som skulle dö stannade vid 18.000!

Den katastrofkommitté inom WHO som bestämmer huruvida en influensa ska klassas som en pandemi består av femton personer. Sex av dem har erkänt att de får pengar från läkemedelsindustrin i olika sammanhang och i olika former.

Sverige kastade bort hundratals miljoner på onödigt vaccin för att, i mitt fall, förhindra feber och snuva i typ två dar.

Men den största förlusten består i att samhället vann lobbyingen, de lyckade ta befälet över människors tankar och egna instinkter. De vann tankekriget.

Den 16:e september förra året, mitt under den värsta hysterin, skrev jag i en artikel på Sourze:

”Inte minst har svininfluensahysterin påmint oss om hur medias bilder går före fakta och sunt förnuft.”

Om man är journalist och påstår sånt här så ramlar man självklart ner på karriärsstegen. Det är ”politiskt inkorrekt”. Den Österrikiska journalisten Jane Bürgermeister blev anklagad för en serie brott, helt uppdiktade, för att på så sätt bli undanröjd.

Det viktigaste man nu kan göra är att just påminna sina medmänniskor om hur lätt samhället kan styra människors tankar och handlingar. Gammelmedia och konservativa samhällskrafter samt individer står på ena sidan, sanningssökare och självständigt tänkande människor på den andra.

Historien om vaccinationshysterin är som sagt ett utmärkt exempel att använda sig av för att få människor att vakna. Ett annat är den nobelprisbelönade klimatpanelen IPCC med sina bluffrapporter om glaciärsmältning på Himalaya, eller propagandisterna och lögnarna inom forskarkåren( det s.k. ”Climategate”) och inte minst den kända grafen ”hockeyklubban” som berättade om temperaturutvecklingen och som fabricerats fram av forskare kopplade till IPCC. Bluffen om massförstörelsevapen som ledde fram till Irakkriget var ett annat exempel.

Hoper av experter och drivor av människor som ogillar åsikter mot strömmen är ingen lätt match att stå emot för er som fortfarande undrar ”vem ska man tro på”. Men det är nödvändigt med fler människor som törs stå stadigt när koncensusstormen viner och när omgivningen pekar finger åt en.

Tankekriget kommer att intensifieras allteftersom världen byter skepnad och gamla auktoritära krafter förlorar greppet. Konservativa krafter mot sanningssökare, vilken sida väljer du?

Artikel skriven av Mats Sederholm

Originalartikel, Svininfluensan och tankekriget

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här