Du lever i en värld som till stor del bygger på illusioner. Dagligen bombarderas du med allehanda information varav det mesta endast är stressande och manipulerande.

Allt fler människor känner intuitivt att någonting har någonstans gått fruktansvärt fel. Man söker därför hitta en livsväg som inte innebär att man rakt av accepterar den bild av ”verkligheten” vi serveras av medier och politiker, och därefter rapar fraser som andra planterat i våra huvuden.

Här är 10 tecken på att du är en av dessa människor:

1. Du blir allergisk mot reklam och all påtvingad påverkan. Kort sagt, du slutar titta på reklam, vägrar lyssna på reklamradio och har självfallet en ”Nej tack till reklam”-skylt på brevlådan.

2. Du slutar köpa dags- och kvällstidningar eftersom det knappt går att skilja på dem och ”Se och hör” och du läser hellre alternativa nyheter via nätet.

3. Du börjar forska på historia och inser att en stor del av den officiella historiebeskrivningen är censurerad eller manipulerad.

4. Du ser mindre och mindre på TV eftersom du inser att den är elitens främsta redskap för hjärntvätt och programmen är så usla att din fjärrkontroll lämnar in en stämningsansökan mot dig.

5. Du inser vilken moral politiker har genom att studera vilka de börjar jobba för efter politikerkarriären.

6. Du går ur svenska kyrkan då det blir omöjligt för dig att bekänna dig till någon religion eftersom du inser att de alla är uppfinningar av eliten för att hjärntvätta och kontrollera folk.

7. Du inser det motsägelsefulla i påståendet att orättvisorna blir färre och färre i världen när det är ett faktum att världens rikaste 1 procent i världen har mer än dubbelt så stor förmögenhet som 6,9 miljarder människor och att den gobala ojämlikheten är ”chockerande befäst” enligt modern forskning. (1)

8. Du slutar rösta på gamla etablerade partier då du inser att valen är en del i en charad uppspelad av den elit som släpper fram politiker vilka likt knähundar villigt lyder när husse delar ut order.

9. Du får allt svårare att engagera dig i ytliga diskussioner.

10. Du inser att t.o.m flera av dina intelligentaste vänner är effektivt dresserade att köpa den officiella versionen av ”verkligheten”. Sedan börjar du prioritera kvalitet framför kvantitet varpå du får ett mindre men mycket rikare umgängesliv.

Skriven av Michael Delavante, Tio tecken på din avprogrammering

Källor:

(1) https://www.oxfam.org/en/research/time-care

Se även:

Ny rapport: Världens rikaste procent har mer än dubbelt så stor förmögenhet som 6,9 miljarder människor,Jonas Olsson, svt,se, 21 januari, 2020.

Uppdaterad
Originalartikel på Sourze, Tio tecken på din avprogrammering

9 KOMMENTARER

 1. Pos. 7 bör nog revideras något eftersom en motprestation alltid är nödvändig om släktet skall fortsätta.

 2. På det hela taget tycker jag att dina kriterier verkar dra åt rätt håll. Jag har dock några reservationer.
  Ang pkt 5. Är du helt av banan ? Många politiker må ljuga men kategorisering av detta slag är livsfarligt, vem mer ska du tysta genom att köra identitetspolitik ?
  Ang pkt 7. Jag håller med om att en liten elit (jag brukar kalla dem för parasiter) ska bestämma allt. Av allt att döma är du dock inte mot det i sak, det är bara en fråga om vilka och hur många de ska vara, som ska kunna tvinga andra att jobba. Detta för att försörja dina icke-presterande existens-minimum kompisar.
  Jag brukar gilla dina artiklar men nu börjar det se ut som postmodernistisk propaganda.

 3. OBS!
  Att gå ur kyrkan är inget bevis på uppvaknande!
  Inte heller att säga att alla religioner är skapade ar eliten, ej heller att religion är för kontroll och hjärntvätt.

  Det allt handlar om är en kamp mellan det goda och det onda.
  En som förstår att den största lögnen av dom alla är att alla religioner leder till gud.

  I grunden finn sdet bara två religioner i världen samma som varifrån de kommer eller deras källor.

  De två religionerna som finns är mysterieskolan somhar sitt ursprung ifrån satan och är den religion som globalisterna tror på, det är de som hjärntvättar och kontrollerar. Sedan bibeln som är guds religion och vägen ut ur detta helvete. Bibelns gud vill att vi ska leva bra och i frihet. Varför tror ni varför industrialismen kom till i den kristna världen som gav oss vår levnadsstandard, varför tror ni annars att vi har frihet och yttrandefrihet. Varför tror ni att detta inte kom till i den muslimska eller i Asien.
  Vilka tror ni vill bryta ned vårt samhälle. Det handlar om en återgång till hedendomen istället för kristendom. Det är vad hållbart samhälle egentligen handlar om, det är därför MP och S skiter i hur ekonomin går

  Så det verkliga beviset på att någon verkligen har vaknat upp är en person som förstår religion och vad det är framför allt skillnaden. Samt att allt handlar om en kamp om din själ.

 4. ”6. Du går ur svenska kyrkan då det blir omöjligt för dig att bekänna dig till någon religion eftersom du inser att de alla är uppfinningar av eliten för att hjärntvätta och kontrollera folk.”

  Instämmer inte alls. Det eliten vill är att göra allt i sin makt att avkristna det här landet. Jesus själv stod upp för eliten och avslöjade vilka det var.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här