Tio tecken på din avprogrammering

hjärna Tio tecken Känn världen Open Mind Conference läsa dina tankar

Du lever i en värld som till stor del bygger på illusioner. Dagligen bombarderas du med allehanda information varav det mesta endast är stressande och manipulerande.

Allt fler människor känner intuitivt att någonting har någonstans gått fruktansvärt fel. Man söker därför hitta en livsväg som inte innebär att man rakt av accepterar den bild av ”verkligheten” vi serveras av medier och politiker, och därefter rapar fraser som andra planterat i våra huvuden.

Här är 10 tecken på att du är en av dessa människor:

1. Du blir allergisk mot reklam och all påtvingad påverkan. Kort sagt, du slutar titta på reklam, vägrar lyssna på reklamradio och har självfallet en ”Nej tack till reklam”-skylt på brevlådan.

2. Du slutar köpa dags- och kvällstidningar eftersom det knappt går att skilja på dem och ”Se och hör” och du läser hellre alternativa nyheter via nätet.

3. Du börjar forska på historia och inser att en stor del av den officiella historiebeskrivningen är censurerad eller manipulerad.

4. Du ser mindre och mindre på TV eftersom du inser att den är elitens främsta redskap för hjärntvätt och programmen är så usla att din fjärrkontroll lämnar in en stämningsansökan mot dig.

5. Du inser vilken moral politiker har genom att studera vilka de börjar jobba för efter politikerkarriären.

6. Du går ur svenska kyrkan då det blir omöjligt för dig att bekänna dig till någon religion eftersom du inser att de alla är uppfinningar av eliten för att hjärntvätta och kontrollera folk.

7. Du inser det motsägelsefulla i påståendet att orättvisorna blir färre och färre i världen när det är ett faktum att världens rikaste 1 procent i världen har mer än dubbelt så stor förmögenhet som 6,9 miljarder människor och att den gobala ojämlikheten är ”chockerande befäst” enligt modern forskning. (1)

8. Du slutar rösta på gamla etablerade partier då du inser att valen är en del i en charad uppspelad av den elit som släpper fram politiker vilka likt knähundar villigt lyder när husse delar ut order.

9. Du får allt svårare att engagera dig i ytliga diskussioner.

10. Du inser att t.o.m flera av dina intelligentaste vänner är effektivt dresserade att köpa den officiella versionen av ”verkligheten”. Sedan börjar du prioritera kvalitet framför kvantitet varpå du får ett mindre men mycket rikare umgängesliv.

Skriven av Michael Delavante, Tio tecken på din avprogrammering

Källor:

(1) https://www.oxfam.org/en/research/time-care

Se även:

Ny rapport: Världens rikaste procent har mer än dubbelt så stor förmögenhet som 6,9 miljarder människor,Jonas Olsson, svt,se, 21 januari, 2020.

Uppdaterad
Originalartikel på Sourze:
http://www.sourze.se/Tio_tecken_p%C3%A5_din_avprogrammering_10650720.asp

6 KOMMENTARER

  1. Pos. 7 bör nog revideras något eftersom en motprestation alltid är nödvändig om släktet skall fortsätta.

  2. På det hela taget tycker jag att dina kriterier verkar dra åt rätt håll. Jag har dock några reservationer.
    Ang pkt 5. Är du helt av banan ? Många politiker må ljuga men kategorisering av detta slag är livsfarligt, vem mer ska du tysta genom att köra identitetspolitik ?
    Ang pkt 7. Jag håller med om att en liten elit (jag brukar kalla dem för parasiter) ska bestämma allt. Av allt att döma är du dock inte mot det i sak, det är bara en fråga om vilka och hur många de ska vara, som ska kunna tvinga andra att jobba. Detta för att försörja dina icke-presterande existens-minimum kompisar.
    Jag brukar gilla dina artiklar men nu börjar det se ut som postmodernistisk propaganda.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here