Det är inte långt kvar till julafton. En underbar tid men för många av oss en stressig period med presenter som ska inhandlas, mat som ska lagas, städning som ska genomföras etc. Listan på saker att göra är ofta lång där inhandlandet av presenter tar upp en stor del av denna tid.

Pappa är naturligtvis en person som ska ha en julklapp. Kanske den allra finaste julklappen då pappa är en person som uppfostrat dig, lärt dig allt han vet och som alltid finns vid din sida.

Men vet du inte vad du ska köpa till pappa? Ingen fara – här kommer en guide på 5 tips på julklappar att köpa till pappa. Läs vidare och stressen över julklappar kommer vara som bortblåst!

Tips 1: Till en pappa som gillar resor – en helg iväg tillsammans

Om din pappa är en person som tycker om att resa och komma bort – köp en helg iväg tillsammans. Tänk igenom vilka intressen ni har gemensamt och planera en helg därefter. Det behöver inte var något speciellt, en lång resa eller något dyrt – bara ett tillfälle för er att komma iväg tillsammans. Utan mamma, syskon eller andra – bara ni två.

Tips 2: Till en pappa som älskar sport – biljetter till ett evenemang

Många pappor älskar sport – gör din pappa det också? Grattis – då finns det massor av smarta presenter att köpa i julklapp till honom.

Troligtvis sitter han hemma i soffan och tittar på sin favoritsport – men varför inte ta med honom till ett riktigt evenemang så han får se sporten live? En fotbollsmatch, ishockeymatch, skidåkning, golftävling, handbollsmatch eller något annat han tycker om.

Det kommer skapa fina minnen – för självklart ska du ju också följa med på evenemanget. Och pappa får ju naturligtvis en middag med dryck i paketet.

Tänk också på att själva evenemanget inte behöver äga rum i närtid – du kan också planera långt i förväg. Då har ni något roligt att se fram emot som ni kan längta efter.

Tips 3: Till en pappa som älskar att bygga och fixa – verktyg

Många pappor älskar att snickra, fixa, renovera och dona. Men det är inte ovanligt att den äldre generationen män har verktyg från sin ungdom. Varför inte uppgradera hans verktygslåda med lite modernare saker som göra meckandet lite enklare?

Utvecklingen inom verktyg har gått i rasande fart – precis som det mesta andra i samhället. Idag finns verktyg som din pappa säkert inte ens visste fanns. En enkel Googlesökning eller ett besök i affären och du kommer få massor av inspiration av moderna verktyg att ge bort.

Tips 4: Till en modern pappa – smarta prylar till hemmet

Om din pappa är av det lite moderna slaget – smarta prylar är hett. Inte bara gör det livet lite enklare – det är också en rolig sysselsättning och sitta och fixa med smarta lampor, kameror, fjärrkontroller, tv-apparater etc.

Här finns det hur mycket prylar som helst att köpa. Tex. smarta lampor är väldigt bra att ha i hemmet om har inte redan har det. Med smart belysning blir elräkningen avsevärt mycket lägre samtidigt som de kan slås på från mobiltelefonen. De kan också automatiskt slås på när pappa inte är hemma för att hålla tjuvar borta.

Tips 5: Till en pappa som tycker om att vara på landet – en reflexväst med tryck

Gillar din pappa att vara ute i naturen och jobba är en reflexväst ett måste att ha i mörkret. Pappor är envisa – mörkret stoppar dem oftast inte från att arbeta. Reflexvästar med tryck är en perfekt present att ge till pappa. Du kan då känna dig trygg i att han inte råkar ut för olyckor i mörkret då han syns väl. Och med ett roligt tryck blir presenten ännu bättre!

Tips på presenter till pappa

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här