Lärarnas Riksförbund vill nu att barn så unga som tolv år ska injiceras med de kontroversiella coronavaccinen. Man motiverar ställningstagandet med att skolstarten ”innebär en ökad risk för smittspridning”.

– Vi hade velat se att man liksom många andra länder faktiskt erbjuder vaccin även för tolvåringar. Det finns ju en stor risk att smittspridningen tar fart i och med skolstarten, hävdar lärarfackets ordförande Åsa Fahlén

Att barn inte tillhör någon riskgrupp och enligt nuvarande forskning själva löper mycket liten risk att bli sjuka i covid-19 är inget Fahlén tar någon större notis om och hon menar istället att omfattande vaccinationer av barn kan vara förutsättningar för en “kontinuerlig skolgång”.

Läs mer på nyadagbladet.se, Trots riskerna – nu kräver Lärarnas Riksförbund att barn vaccineras

4 KOMMENTARER

  1. jaja detta kommer bli stort fjasko innan har man avslutet när det blir stora skador biverkningar nu har man något som inte är erkänt som läkemedel med många som har invändningar att det till och med finns gift i så kallade vacinet men folk ska tvingas ta det fasten i nunberg rättegången är fastslagit att det inte får ske på tvång men det struntar man i . dom mörka krafterna är verkligen starka och vill folket inte alls något gott. stor risk att många kommer dö många kommer åtalas ok hur många blir det kvar 2 4 st i hel världen eller är det på det viset man kan anta att visa redan är valda att få leva dom andra ska dödas jaja så är det med stor risk . mycket skrämmande vad dom mörka krafterna tar sig friheten till

  2. Står verkligen lärarna bakom detta?
    I så fall är det hemskt att högutbildade människor inte läst på bättre!

  3. Ett fullständigt vansinningt ställningstagande och dessutom OLAGLIGT! Att experimentera på BARN! Lärarnas Riksförbund är inte vad det borde vara!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här