Vad är det egentligen som pågår i västvärlden? Varför förstör regeringar sina egna länders energisystem och tillgång till billig energi?

Utan billig energi kan ett land inte vara rikt, konstaterar Donald Trump i en ny kampanjvideo. Folket kommer lida och bli fattigt. Enligt Donald Trump har Joe Biden sänkt USA:s energiförsörjning.

– Joe Bidens krig mot amerikansk energi är en av de viktigaste drivkrafterna bakom den värsta inflationen på 58 år, säger han. – Det slår mycket, mycket hårt mot varje amerikansk familj. Biden förstörde vårt energioberoende. Vi skulle snart ha blivit energidominerande i hela världen. Energidominerande. Han avbröt Keystone Pipeline-systemet, han återvände till det fasansfulla Parisavtalet. Han satte upp enorma hinder för ny olje-, gas- och kolproduktion.

– Om man vill avindustrialisera USA ska man försöka driva upp energikostnaderna så mycket som möjligt, precis som Joe Biden har gjort. Kanske omedvetet. Jag vet inte. Det är därför Bidens energiagenda är Kinas energiagenda. Det är därför Kina skriver under på varje korkat globalistiskt klimatavtal, och sedan omedelbart bryter mot det. De lever inte upp till sin del. När jag är tillbaka i Vita huset kommer jag återinföra en pro-amerikansk energipolitik.

Läs mer på swebbtv.se, Trump ska stoppa klimatkommunisterna: ”Förstör länder

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här