USA:s näste president, Donald Trump, har flera gånger sagt att han inte kommer att stödja sina föregångares politik för regimförändringar. När han under ett möte den 6 december i Fayetteville i North Carolina tillkännagav sitt val av försvarsminister, general James Mattis, upprepade han sitt budskap om detta:

”Vi kommer att sluta med att rusa omkring för att avsätta utländska regimer som vi inte vet något om och som vi inte borde ha samröre med,” sa Trump. ”Denna destruktiva serie av interventioner och kaos måste äntligen upphöra.” Han lovade att ”bara engagera amerikansk miltär …. när det ligger i USA:s intresse … Vi vill stärka gammal vänskap och söka nya vänner … Vi söker harmoni och god vilja hos världens länder” sa Trump.

Läs mer på larouche.se

4 KOMMENTARER

  1. Äntligen någon vettig makthavare som vill sätta stopp för den amerikanska slaktmaskinen som drar fram genom Mellanöstern och lägger land efter land i ruiner. Likhögarna växer och stanken från det onda UZA sticker i näsan. Nu får vi hoppas att det han säger går att genomföra. Annars är jag rädd för att vi får ett tredje världskrig.

  2. Trump har ovanligt många militärer i sin kommande regering så ropa inte hej ännu.

    Dessutom har de visat sig att Trump har framfört rena lögner utan att veta om att det var det så vem vet att om någon säger att ett UFO skjuter på Vita huset så aktiveras hela USA:s krigsmakt.

  3. valet avgörs den 19 dec. och än finns tid för något false flag event som ursäkt för att Obama sitter kvar i undantagstillstånd. USA har två gamla hangarfartyg som är skrotfärdiga med gamla uttjänta reaktorer.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här