– Tredje världskriget har aldrig varit närmare än det är just nu, inleder Donald Trump. – Vi måste städa rent huset från alla krigshetsare och ”Amerika sist”-globalister, den djupa staten, Pentagon, utrikesdepartementet och säkerhetsindustriella komplexet.

Att det inte startades något krig under Trumps administration beror på, enligt honom själv, att han är den ende amerikanska president på decennier som avvisat de ”katastrofala råd” som många i den djupa staten försökte lura på honom att följa.

Sedan säger han att amerikanska UD låg bakom upproret i Ukraina.

– I årtionden har vi haft exakt samma personer, däribland Victoria Nuland (idag USA:s utrikesminister för politiska angelägenheter och 2014 biträdande statssekreterare för europeiska och eurasiska frågor, vår anm) och många andra precis som henne, som varit besatta av att driva Ukraina till Nato. För att inte tala om utrikesdepartementets stöd till uppror i Ukraina. Dessa människor har sökt en konfrontation under lång tid, mycket likt det man gjorde i Irak och andra delar av världen. Och nu tippar vi på kanten till tredje världskriget. Många människor ser det inte, men jag ser det, och jag har haft rätt i många saker.

Läs mer på swebbtv.se, Trump: USA bakom statskuppen i Ukraina – ska återta Vita huset och rensa ut ”krigshetsare”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här