Utan demokratisk kontroll och fri debatt har den svenska utrikespolitiken skenat iväg till en aktiv krigspolitik.

Villigt stödde Sveriges riksdag och regering kriget mot Libyen för att avsätta president Khadaffi och fullständigt slå sönder landet och fortsätter dessutom med att stödja just den s.k. regering som bibehåller landet som en bas för flyktingsmuggling, slavhandel och ISIS-terrorism.

Villigt stöder Sveriges regering, riksdag och statliga medier dem som krigar för att avsätta President Assad i Syrien. Man ropar på 30 dagars vapenvila i FN:s säkerhetsråd, samtidigt som Sverige hela tiden stött just HNC, den del av oppositionen kallad Riyahdgruppen, ledd av Mohammad Alloush, vars terrorgrupp Jaysh Al-Islam med ständigt saudiskt och svenskt stöd vägrat gå med på någon vapenvila i Östra Ghouta. I åratal har denna öppet Al-Qaidalierade terroristgrupp med granatkastare skickat in granater mot vanliga civila på affärsgator, skolor och sjukhus. Man anklagar syriska flygvapnet för att bomba civila samtidigt som denna Sverigestödda opposition där vägrar låta civila lämna förorten utan håller civila kvinnor och barn i burar på taken av sina baser, och på flaken på sina bilar, just för att inte bli angripna av de syriska styrkorna. Man visar de Vita hjälmarnas Hollywoodfilmer utan att berätta att de fejkar filmerna och propagerar för Al-Qaidaterrorister. Man jämför med östra Aleppo, utan att berätta 100.000 Aleppobor har kunnat flytta tillbaka där, men inte i de helt tillplattade städerna Raqqa och Mosul som befriats av Sveriges allierade.
Villigt stöder Sverige vapenleveranser till Saudiarabien som bombar och svälter Jemens stackars barn, så att det dör ett barn varje 10 minuter av umbäranden. Sveriges statsradios korrespondent Sommarström rapporterar villigt från områden i Jemen kontrollerade av de saudiska anfallsförbanden och avslöjar att barnen främst lider p.g.a. Saudiernas och Sveriges fiender Houthierna.

Till den för världsfreden ännu farligare konflikten i Ukraina vill försvarsministern skicka militära förband utan något beslut från Normandiegruppen och helt i strid med Minskavtalet som förutsätter dialog med Donbass som är motståndare till den naziststödda kuppen i Kiev och motsätter sig att Kievstödda nazistiska stormtrupper etniskt rensar den stora rysktalande minoriteten från Ukraina.

Inte ens världskrig med Ryssland skrämmer Sveriges regering, riksdag och statskontrollerade media om det är de själva som orsakar det.

Originaltext: larouche.se