Nyhetsankaret Tucker Carlson sa att han insåg att grundaren av World Economic Forum, Klaus Schwab, var en ”äldre idiot” som ”inte har någon aning om vad han pratar om” efter att ha träffat honom personligen.

I en omfattande diskussion på ”Shawn Ryan Show” i måndags beskrev Carlson sitt tillfälliga möte med den 86-årige globalisten under ett evenemang i Mellanöstern.

”Jag känner inte Klaus Schwab, men jag fick se honom på nära håll, och han är som en idiot,” sa Carlson. ”Han är som en äldre idiot som verkar lite senil och inte har någon aning om vad han pratar om alls.”

”Han är totalt oimponerande. Och det var bara en påminnelse om att ju närmare du kommer, som till exempel Victoria Nuland — som i princip startade det nuvarande kriget i Ukraina — hon är egentligen som en sorglig, tjock, dum flicka.”

”Så ju närmare du kommer, desto mer inser du att de som styr saker är mediokra. De är narrar. De har ingen aning om vad de gör,” sa han.

Han fortsatte att förklara sin bedömning av den globalistiska neokonservativa fraktionen som har tagit kontroll över USA:s regering och dikterar dess utrikespolitik.

”De är svaga människor. De drivs av ilska och avund. De är inte de människor som byggde det samhälle vi lever i idag. Allt som är värt att ha har de inte byggt, från våra vackra järnvägsstationer, till vårt elnät, till någon av vår infrastruktur, till Harvard University, till vår rättskodex, till allt som är stort med Amerika.”

Den före detta Fox News-värden fortsatte, ”De skapade ingenting. De är inte kapabla till det. Och de är arga över det, och de är arga på det sätt som primitiva, avundsjuka människor är arga, de firar inte skönhet, de förstör skönhet.”

”Du ser dessa människor. Det är en av de huvudsakliga drivkrafterna för ondska, enligt min mening. Och de vill bara riva ner det. De är arga över det,” tillade Carlson.

Schwab avgick nyligen som WEF-ordförande efter att ha lett organisationen i 50 år, men kommer att ta en ”icke-verkställande” roll.

Titta på hela podcasten:

Tucker Carlson - Revolution, World War 3, WTC Building 7 and Supernatural Phenomenon | SRS #115

infowars.com, Tucker Carlson om att möta Klaus Schwab: ”Han är som en äldre idiot”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här